Norsk Tipping-ligaen avd.4: Fana vant 1-0 over Tertnes.

Måla til bortelaget vart scora av:
Kristian Kaldhol Moldvær,Morten Vadla,Adrian Sadrija,Joakim Berg Holter.

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

Sogndal 2 trenar Håvard Hatle:
Vi var best mellom hver boks de var best i begge bokser der kampen blir avgjort.

Vardeneset trenar Richard Enge:
Strålande fornøgde med kampen. Reiser heim med 3 poeng og 4 plussmål i sekken, sa brura. Tynn tropp og ferieavvikling gjorde at 3 spelarar måtte kjøyre eigahendiges om Oanes og Nordetter.

Førde – Brodd 1-3:

Målet til heimelaget vart scora av:
Eirik Flatjord
Sindre Haarberg,Adrian Berntsen,Casper Aalen Norseng.

førde trenar Bjørn Totland:
Veldig skuffa.

Varegg – Lysekloster 0-6:

2*Vladan Radojkic,Kristoffer Gunnarshaug,Thorvald Modahl Trætteberg, 2*Martin Pedersen

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik:
Varegg gav oss god motstand og var best i 1.omg
I 2.omg er det bare ett lag på banen og vi vinner fullt fortjent til slutt.

Viking 2 – Brann 2 1-3:

Ivar Øidvin. Sjølvmål: Daniel Pollen.
2* Eirik Opheim Moldenes.

Viking 2 trenar Thomas Pereira:
Idag tapte vi fortjent mot et godt Brann lag. De var bedre enn oss i alt. Så det var ingen tvil om at poengene skulle til de etter at de fikk 1-0 ledelsen.

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
God kamp av oss. Viking trøkk de første 10 minuttene, de neste 80 var det mest oss.

Fana – Tertnes 1-0:

Attila Mark Markus.

Fana spelar Fredrik Flo:
Jevn kamp, med mangen duellar. Tertnes låg godt i ramma, so det var vanskelig å bryte gjennom. Men vi klarte det til slutt!

Stord – Sotra 0-1:

Målet til bortelaget vart scora av:
Carl-Henrik Sirevaag Refvik.

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Me spiller veldig bra kamp. Beste kampen vores i år. Skaper mange store målsjanser. Sotra mere ball men skapte ikkje veldig mye, men de er gode og tok sjansen de fikk.

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Ikke noe spesielt god prestasjon i dag. Skikkelig slite seier. Stord var gode og nære uavgjort i dag. Veldig deilig med seier på en sånn halvveis dag.

Fyllingsdalen – Øystese 4-0:

Måla til heimelaget vart scora av:
3*Eirik Kampenes,Tobias Heltne Alme.

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:
En kamp vi vant kontrollert. Øystese yppet seg av og til så lenge kreftene holdt,men utover i andre omgang slet de med å holde på forsvarsstrukturen, noe som ga oss flere gjennombruddsmuligheter Skulle gjerne scoret noen flere mål, men uansett tre viktige poeng.

Kristoffer Valsvik:
Det tok litt tid før kampen fekk sett seg, men når me først fekk kampen inn i vårt spor, så var det kun snakk om kor mange mål me skulle skåra. Kampenes dagens mann med 3-0 mål.