Adrian Berntsen.Fabian Alonso Calderon,Jefferson David Concalo de Souza,Adonis Brahimi,Casper Aalen Norseng

2*Kjetil Skogen Kalve, Eirik Kampenes,Henrik Nyland.
Målet til bortelaget vart scora av:
Zymes Bytyqi

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:
En meget god førsteomgang av oss sørget for en behagelig 3-0 ledelse til pause.
Andreomgang var mye jevnere men også litt Hawaii spesielt etter at vi la på til 4-1 et kvarter før slutt. Strålende fornøyd med 3 poeng mot et godt Viking 2-lag.

Viking 2 trenar Thomas Austin Pereira:
Taper fortjent etter en dårlig førsteomgang der de leder 3-0. Vi kommer litt inn i kampen på 1-3, men så dør kampen litt når de får 4-1.
Fyllingsdalen er på sitt beste det beste laget i avdelingen.

Sotra – Fana 1-0

Målet til heimelaget vart scora av:
Per-Christian Tang Pedersen

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Vi vinner fortjent mot et Fana lag som gav oss god kamp. Tett og jevnt med mange dueller. Viktig seier for oss.

Fana spelar Simen Brekkhus:
Jevn kamp, der Sotra skaper de store sjansene i 1.omgang. Fana mye ball i 2.omgang, uten at vi skapte de store sjansene. Sotra scorer like etter pause , etter at Sotra spilleren skyter via vår spiller og i mål. Siste halvtimen preget av mye duellspill og lite sjanser.

Tertnes – Førde 0-1

Ruben Digernes Holsæter

Førde trenar Gisle Isene:
Fantastisk laginnsats. Står på frå første til siste spark på ballen. Vi skorar tidleg og har god kontroll på kampen.
Tertnes pumpar langt siste 10 minuttane og vi får eit visst trykk på oss, men får enorme kontringsmulighetar.
Vi er nærme 2-0 enn dei er utligning.

Stord – Varegg 5-2

Jakob Hjellestad Iversen,2*Jonas Tungeland,Viktor Smari Segatta,Kristian Magnussen.
Alexander Maradiaga Hopland,Lars-Georg Reinlund Sæther.

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Veldig bra kamp. Styrte kampen fra start til slutt og fikk 5 fine mål.

Lysekloster – Brann 2 3-2

måla til heimelaget vart scora av:
Eirik Rode,Vladan Radojkić,Even Hepsø Vetås.
Sjølvmål Lysekloster: Szymon Walczak
Azar Karadas.

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik:
Det var en kamp mellom to gode fotballag som gjorde at det ble mye underholdende angrepsfotball.
Kunne ha vippet begge veier, men det er ingenting å si på at vi vant til slutt.

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
Vi gjør en god fotballkamp. Spillerene fremstår med spilleglede,tilstedeværelse og disiplin. Dårlig balanseforhold gjør at Lysekloster kontrer inn 3 mål på oss. Vi løser store deler av kampen veldig godt men ikke godt nok til å ta poeng.

Øystese – Sogndal 2 1-3