Norsk Tipping-ligaen avd.4: Førde vant 3-2 over Brann 2.

Måla til bortelaget vart scora av:
Maxmillian Hæstad,Thomas Jakobsen,Liban Abdi.

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

Fana spelar Fredrik Flo:
vi kommer under tidlig men jobber oss tilbake i kampen og har press på dei heilt til vi får en utvist. Då blir vi litt for offensive, noke som resulterte i 2 mål imot.

Viking 2 trenar: Thomas Pereira:
Vi var gode i første omgang og leder fortjent 1-0. Andre omgang er de gode på overganger etter enkle balltap hos oss og vi er heldige som ikke får en scoring imot.
Så scorer vi 2 på slutten, men dett var jevnere enn det resultatet tilsier.

Sotra – Øystese  2-1:

Måla til heimelaget vart scora av:
Håkon Moldeklev,Carl Henrik Sirevaag Refvik.
Målet til bortelaget vart scora av:
Jens Aase.

Sotra trenar Tommy Knarvik:
En slite kamp, første kamp etter ferien.
Øystese gv oss en god fight.  Veldig fornøyd med 3 poeng. Noe som var fortjent etter spill og sjanser.

Øystese trenar Roger Vassnes:
Surt tap mot serieleder. Holdt dei i 75 min men blei tungt på slutten.

Brodd – Fyllingsdalen 1-3:

Målet til heimelaget vart scora av:
Sindre Haarberg.
2*Eirik Kampenes,Kjetil Skogen Kalve.

FK Fyllingsdalen spelar Kristoffer Valsvik:
Kampen er prega av at me har ballen og styrer spelet. I fyrste omgang får me litt for mange brudd på oss, som gjer at spelet blir oppstykka. Brodd for nokon farlege brot, og me har også vore sjansar. i annen omgang har me eigentleg full kontroll. Ingen sjansar i mot bortsett frå ein imponerande soloprestasjon frå Brodd spissen. Scorar 3 mål sjølv, og finn fortjent. God kollektiv siger.

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:
Kampen starter med at Brodd la seg lavt og lot oss styre spillet. Et par halvsjanser til oss og en gedigen til Brodd i innledningsminuttene.
Deretter så tok vi mer og mer over kampen, og siste halvdel var vi klart best. Kampbildet forsatte i andre omgang, og da vi tok ledelsen o-1 og 0-2 klarte ikke hjemmelaget å svare. Selv om de reduserte til 1-2 på overtid, var seieren aldri truet.

Vardeneset – Varegg  4-2:

4* Steffen Klemetsen Jakobsen.
Sjølvmål:  Svein Hugo Bringsjord Granstrøm.
Skage Simonsen Lehland.

Fotballnerd  fekk følgande kampanalyser:

Vardeneset trenar Richard Enge:
Sterkt å komme tilbake 2 ganger og vinne. Vanvittig moral i denne gruppa.

Lysekloster – Stord 6-2:

2* Vladan Radojkic,2*Truls Hovland,Kristoffer Østervold,Mats Joachim Walberg.
Jonas Hilt Stoknes,Kristian Magnussen.

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik:
Forferdelig 1.omgang og en veldig god 2 omgang som gjør at vi vinner fortjent.

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Gode i 45 mintt så ligger me oss på ræva siste og kaster bort alle sjanser me hadde på poeng.

Tertnes – Sogndal 2 1-6:

Målet til Tertnes vart vart scora av
Herman Stang Stakeset.
Sjølvmål: Erling Tenden Myklebust.
Måla til borte laget vart scora av:
3* Joachim Soltvedt, Edin Øy, Erlend Hanssen Grov.

Sogndal 2 trenar Håvard Hatle:
Solid prestasjon, tertnes gjør det vanskelig for oss i 60 min men så lenge vi opprettholdt tempoet så sprakk de opp etterhvert.
Fortjent seier.

Brann 2 – Førde 2-3:

2* Henrik Kjelsrud Johansen.
2*Vegard Savland, Sander Aamelfot

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
vi har målsjanser til å score flere mål enn de to vi setter. Hele kampen blir preget av at vi gir vekk to mål allerede før 3 minutter er spilt.