Norsk Tipping-ligaen avd.4: Lysekloster vant 5-2 mot Brodd på bortebane.

Måla til bortelaget vart scora av:
Lasse Egeland,Jacob Jørgensen.

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

Førde trenar Gisle Isane:
Styrer det meste og slepp ikkje til noko særlig i 1.omg. Slepp inn to litt unødvendige mål, men vi står på og hevar oss siste halvtimen og utliknar til 2-2. Vi går for seier og blir snytt for ett mål og ei straffe siste 10 minutta. Akkurat det er svært tungt. Spesielt i den situasjonen vi er i for øyeblikket.
Om det ikkje er politikontroll i Fjærland, får vi aldri dei poenga tilbake.

Viking 2 trenar Thomas Austin Pereira:
Det ble en vanskelig kamp pga forholdene da det var overvann på hele banen. Det var mest fordel Førde. God kontroll på kampen i førsteomgang og scorer 1-0 og vi har kontroll på kampen. Så snur kampen litt etter straffescoringen deres. De siste 20 min er det mye fram og tilbake der begge lag ville vinne. Skuffende at vi lar de komme inn i kampen, og er ikke fornøyd med 2-2.

Brodd – Lysekloster 2-5

Sindre Haarberg,Krister Landa.
Mats Walberg,Monir Benmoussa,2*Vladan Radojkić,Willy Zamble.

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik:
En fortjent seier i en ekkel bortekamp. Mange gode prestasjoner av spillerene.

FK Fyllingsdalen – Fana 1-0

Målet til heimelaget vart scora av:
Thor Kristian Økland

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:
Vi fikk en god åpning på kampen og burde tatt ledelsen tidlig etter to-tre store målsjanser. Samtidig var vi heldige da Fana brente et straffespark like etterpå. Resten av kampen bar preg av mye duellspill og få målsjanser. Fana gav oss en del trøbbel på slutten, men vi rodde det heldigvis i land.

Fana spelar Simen Brekkhus:
Vil sei at det er en veldig jevn kamp som fort kunne endt med poengdeling eller 3 poeng til oss. Vi kjem seint igang, og dei får et mål halvvegs ut i første omgang. Vi kjempa det vi kunne, men fant aldri veien til nettmaskene.

Øystese – Vardeneset 2-5

Jens Aase,Kristian Heimdal Magnusson.
Sjølvmål av heimelaget:
Divaldo Cardoso
Joakim Berg Holter,3*Adrian Sadrija,

Vardeneset trenar Richard Enge:
Med masse uvær,spelarar som spydde og gløymd utstyr, blei det ei merkeleg opplading til kampen.
Spelarane og ikkje minst våres tereisande supporterar i båshauen gjorde 90 makalause minuttar, sa bruram i ein tøff bortekamp.

Stord – Sogndal 2 2-1

Simen Hanssen Grov,Viktor Smari Segatta.
Målet til bortelaget vart scora av:
Akor Jerome Adams

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Veldig god kamp av oss som me vinner fortjent. Me fikk mange gode sjanser i førsteomgang men sliter me å setta ballen i kassen. Døren går litt utover. Sogndal presser siste 20 men Pàlmason Army viser høstkarakter og skorer i siste minutt 2-1 game over takk for det og Merry xmas.

Sogndal 2 spelar Erlend Hanssen Grov:
Var ein jamn kamp der stord har eit par gode sjanser i 1.omgang som blir skapt etter at me sjølv gir dei unødvendige sjansar. 2.omgang scorar dei først, før me tek over kampen og utliknar. Me kunne óg ha fått endo eit mål med litt meir flaks og presisjon. Heilt på tampen kontrar dei inn ei scoring etter at me er uheldige i frispelinga. God 2.omgang av oss, men bør få med oss minst eitt poeng slik som kampen utarta seg i 2.omgang.

Sotra – Brann 2 1-1

Frederic Doksæter Falck
Halldor Østervold Stenevik

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Brann best i 1.omgang. Syns vi er best i 2.omgang. Greit med poeng deling. Selv om begge lagene kunne ha stukket av med seieren på slutten. God fotball kamp med 2 gode lag.

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
Veldig god 1.omgang med dominas av oss. Andreomgang blir mer jevn, mer åpen og begge lag har sine perioder og målsjanser.