Norsk Tipping-Ligaen avd.4: Øystese vant 2-1 over Varegg.

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik

Solid kamp av oss der vi har mye positivt å jobbe videre med.

Fana spelar Fredrik Flo:
Vi vert et par hakk for dårlige i den kampen. Får et diskuterbart straffemål mot oss tidlig i kampen, og etter det var det stort sett Lysekloster som styrte spelet. Lysekloster vinner fortjent til slutt.

FK Fyllingsdalen – Førde 4-0

Kasper Sælensminde Bergset,Tobias Heltne Alme,Eirik Kampenes,Simen Hopsdal.

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:

Ikke akkurat en kamp som går inn i historiebøkene, men vi gjorde mer enn nok for å vinne. Første omgang preget av lite engasjement og entusiasme fra begge lag. I andre åpnet seg litt mer opp, og vi scoret noen fine mål.
Førde trenar Gisle Isene
Vi var innstilt på ein forsvarskamp, og det blei det. Vi jobbar godt og har nokre småfarlighetar som vi kunne utnytta betre. Fyllingsdalen har mykje ball, men 4-0 er ikkje riktig bilde av kampen. Vi aksepterar at Fyllingsdalen er 2-0 betre enn oss, og ser allerede fram mot neste kamp heime mot Stord.

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:

Setter 1-0 på vår tredje eller fjerde målsjanse, og får også 2-0 før pause. Kampen virker kjørt når vi får tidlig 3-0 i 2. omgang, og er definitivt kjørt når Vardeneset får en spiller utvist. Siste 30 minuttene foregår i og rundt Vardeneset sin 16-meter. Solid gjennomført.

Vardeneset Trenar Richard Enge:
Det var en merkelig fotballkamp som vi dominerer fra start til mål. Brann var uhyre effektive idag.

Tertnes – Stord 2-2

Stord trenar Jòn Páll Pálmason:

Me rundtspilte Tertnes i 90 minutt. Tok ikje sjansene og dommer trioen ødelagte kampen for oss, desværre. De holdet ikkje standard idag trioen.

Sotra – Viking 2 2-4

Ivar Mykkeltvedt,Ole Thomas Herrem.
Måla til bortelaget vart scora av:
2*Rasmus Levin Martinsen,Adrian Nilsen Pereira,Ylldren Ibrahimaj.

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Spiller en god kamp, men viking var dødelig effektiv idag og straffet oss i dag fra feil. Vi skaper nok sjanser. Men ikke god nok i begge bokser i dag. Gratulerer til viking med en velspilt kamp.

Nødt å nullstille å gjøre oss klar til neste kamp.

Viking 2 trenar Thomas Austin Pereira:

Der ble en kamp med mange sjanser til begge lag, der Sotra hadde sine før vi scorer vårt første mål. Så resultatet etter første omgang var var mot spillets gang. Men vi var dyktige og heldige i begge boksene. Vi scorer noen fine overgangsmål, og greier å dra det i land til slutt.

Brodd – Sogndal 2 5-2

Krister Landa,2*Adrian Berntsen,Petter Haukali,Sindre Haarberg.