Norsk Tipping-ligaen.avd.4: Sotra vant 6-0 over Førde.

Brann 2 – Sogndal 2 3-0

Måla til heimelaget vart scora av:
Joachim Sæle Westrheim,2*Ian Christian Datu Bull

Brann 2 trenar Morten Kalvenes
Tett, jevn og intens kamp. Begge lag har sine perioder og muligheter. Vi hever spillet vårt i 2. omgang, scorer det første målet og er best derfra og ut.

Sogndal 2 spelar Erlend Hanssen Grov:
Me gjer ein solid 1.omgang der me bør scora minst 2, og slepp brann 2 lite til. 0-0 til pause og me speler oss sjølv lave frå starten av, og slepp dei inn i kampen. Så får dei første målet litt ut av ingenting, og me klarer ikkje svare.

Vardeneset trenar Richard Enge:
1-1 va greit. Kunne vippa begge veier med sjanser til begge lag. Veldig fornøyd me innsatsen og moralen i gruppå.

Fana spelar Simen Brekkhus:
Da vart ein krigekamp med masse sjangsar slik me forutsatte da. Vardeneset spelte tøft, men me håndterte da bra, men mangla den siste finishen. Kunne gått litt begge vegar til tider, men at me ikkje tar med 3 p idag er svakt.. me hadde meir enn nok sjangsar til å avgjere

Sotra – Førde 6-0

3*Kristoffer Stava,Knut Spangelo Haga,Ivar Mykkeltvedt,Martin Hummervold.

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Veldig flott seier i dag, veldig bra flyt i angrepsspillet i dag. Noe som gjorde at vi skapte mange sjanser og scoret mange mål.

Me var ikkje på vårt beste.
Gir billige mål og flytet i spillet ikkje våres beste.

Viking 2 trenar Thomas Pereira:
Hei. Heldige med ett poeng idag. Lysekloster er gode det første kvarteret, og burde scoret to-tre mål. En så scorer vi på våre to eneste sjanser i første omgang. Annen omgang går de fortjent opp til 3-2-ledelse. Men de går trøtte på slutten, og vi er vel det beste laget de siste 10 min. Men Lysekloster er nok favoritter til å ta førsteplassen. Tror det var en morsom kamp for den nøytrale tilskueren

Tertnes – FK Fyllingsdalen 0-5
Kristoffer Valsvik,Eirik Kampenes, Henrik Nyland,ukjent,ukjent.

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:
Etter en jevnspilt åpning på kampen, tok vi etterhvert over banespillet og deretter ledelsen 0-1 – 0-2.
Vi dikterte i stor grad det som skjedde, og etter at vi gikk opp til 0-3 rett før pause ble det tungt for et hardt kjempende Tertnes-lag.

Brodd – Varegg 3-0

2*Sindre Haarberg,Adam Mikolaj Golunski.