Tøff kamp mot eit godt lag. Vi jobbar hardt og forsett vi med den moralen vi har i laget no tek vi mange poeng framover.

Fullt fortjent seier på en ineffektiv dag.

Gjer vekk mål i ein seks poengskamp. Svak kamp.

Kjetil Skogen Kalve,Eirik Kampenes.
Kristoffer Stava,Per-Christian Tang Pedersen.
Sjølvmål: Sotra sin keeper.

FK Fyllingsdalen spelar Kristoffer Valsvik:
Ein jamnspelt kamp der me sleit med å bryte ned eit godt og tett Sotra lag. Me fekk ein del trøbbel med Sotra sine kontringar, og var kanskje heldige som ikkje slapp inn fleir mål. Samstundes hadde me også våre sjansar.
Me gav aldri opp, noko som resulterte i 3 poeng 4min på overtid.

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Spiller en veldig god bortekamp, hadde nok fortjent å få med oss poeng i dag. Synd det er litt tilfeldigheter som me ikkje kan kontrollere, som blir avgjørende på slutten. Men gratulerer til Fyllingsdalen med alle poengene.
Vi jobber på videre.

Stord – Brodd 2-2:

2*Kristian Magnussen.
2* Petter Olsen Haukali

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Me styrte kampen i 90 minutt men fikk 2 billige baklengsmål som kosta oss mye.

Varegg – Brann 2 0-4:

Håvard Arefjord Foldnes,Joachim Sæle Westrheim,Eirik Opheim Moldenes,Aune Selland Heggebø.

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
Spill mot et mål i 90 minutter. Tok tid å få det første målet. Kampen avgjort etter 60 minutter.

Sogndal 2 – Fana 2-3:

Joachim Soltvedt,Mathias Sundberg.
3*Henrik Uhdal

Sogndal 2 trenar Håvard Hatle:
Skaper mye har ballen mest men imponert over Fana sin offervilje i egen boks. De fikk 2 kjappe mål, vi blir jagende resten av kampen  og de kan forsvare seg og kontre.

Fana spelar Simen Brekkhus:
Var ein god kamp av begge lag egentlig. Sogndal styrte spelet og var da førande laget, men me haldt unna og var gode i kontringsspelet. Skapte mykje sjansa begge lag, men me var hakke kvassare foran mål idag. Ein sliteseier og 3 viktige poeng til oss!

Viking 2 – Vardeneset 5-2:

Adrian Nilsen Pereira,Thomas Klemetsen Jakobsen,Lasse Egeland,Zymer Bytyqi,Liban Ali Abdi
Joakim Berg Holter,Kristian Ågesen Håvarstein.

Viking 2 trenar Thomas Pereira:
Tøff og jevn kamp helt til Vardeneset blir slitne. De er gode på sitt spill. Vi sliter med balltempo i første omgang, men scorer 3 fine mål. Leder ufortjent etter første, men har bedre kontroll i annen og styrer mer og mer. Vinner fortjent til slutt.

Vardeneset trenar Richard Enge:
me vorte bra fram til 3-2. Det raudekortet øydeleggar til høves mykje av kampen.
Viking 2 e et game lag med gode fotballsparkerar.