Norsk Tipping-ligaen avd.4:Kampfakta og reaksjoner.

Litt om den 20 runden i NT-ligaen avd.4:

Kaj-Stian Pedersen Apeland,Eric Ndayisenga,Kristoffer Velde.
Slutt resultat:4-4.

Trenarane hadde dette å seie om kampen:
Assistent trenar på Fjøra Sondre Skrede hadde dette å seie om kampen:
Vi var dårlege i første omgang,kom ikkje tett nok oppi FKh. Justerte i pausen og fekk etablert eit høgare press med ball og skapte store sjansar som me kunne ha brukt betre.Henta opp FKH 2 gongar og scora 4 mål.
Det var ein sur uavgjort som me burde klart å snu til siger.
Haugesund2 trenar Espen Langøen Bull-Tornøe hadde dette å seie om kampen:
Det var ein emosjonell berg og dalbane der laga hadde kvar sin omgang. Var veldig gode i første omgang,men vi datt i saman delar av 2.omgang.

Førde trenar Bjørn Totland hadde dette å seie om kampen:
Vi var veldig gode siste 60 minuttane av kampen.Hadde stor intensitet i spelet vårt.stresser Fyllingsdalen og vi var gode offensivt.Skapte ein drøss med sjansar i 2.omgang.
Vant fortjent.
FK Fyllingsdalen trenar Roar Fredriksen hadde dette å seie om kampen:
Vi var best i første omgang og leda fortjent.Vi vart dårlegare i 2.omgang og tapte fortjent.

Aalesund2-Stord:
Måla til Aalesund2 vart scora av:
Anders Waagan,Vegar Skulstad.
Målet til Stord vart scora av:
Viktor Smari Segatta.

Det var ikkje mogeleg å få ein kommentar i frå trenarane.

Spjelkavik-Brattvåg:
Målet til Brattvåg vart scora av:
Roald Andreas Knoph Runde.

Spjelkavik trenar Frode Fagermo hadde dette å seie om kampen:
Det var ein tett og jamn kamp.Deilig og viktig siger.

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik hadde dette å seie om kampen:
Det var ein veldig tøff bortekamp.Herd kriga som løver.Fornøgd med 1 poeng og ta vi tek innpå Brattvåg.

Sotra-Os:
Måla til Sotra vart scora av:
Joakim Alnæs Vatne,Kristoffer Stava.
målet til Os vart scora av:
Rafael Villén Villén,Sjølvmål av:Divaldo Cardosa.
Slutt resultat:3-1.

Sotra trenar Tommy Knarvik hadde dette å seie om kampen:
Det var veldig kjekt at gutta fortsett framgongen.Syns at vi vant fortjent tilslutt mot eit godt fotball lag.
Viste god moral igjennom heile kampen,god innsats og glød.
Spelande dagleg ledar på Os Endre Brenne hadde dette å seie om kampen:
Tapar ein jamn kamp 3-1. Tek leiinga på eit flott skot av Villen Villen,men Sotra snudde kampen før pause.
Scora eit tidleg sjølvmål i 2.omgang som øydela kampen.Burde ha redusert 2.omgang men var for ineffektive.Svak kamp av Os.

Varegg trenar Hiep Tran hadde dette å seie om kampen:
Det var ein meget god første omgang av oss der vi leda 2-0 til pause kunne også ha scora fleire mål.
Andre omgang vart vi slitne og Brann2 førte det meste sjølv om vi fekk eit par-tre gode moglegheiter til å punktera kampen.
Med mange slitne bein og ei utvisning fekk vi meir enn nok med å forsvare oss.Spelarane gjorde ein heroisk forsvars jobb som resulterte i 3 viktige og kjærkomne poeng.
Brann2 trenar Helge Haugen hadde dette å seie om kampen:
I denne kampen sleit vi med å få ting til å fungere både offensivt og defensivt i 1.omgang. Mot eit godt ballspelande  Varegg lag. Slapp inn  2 for enkle mål.Spelte ein veldig god andre omgang. Der vi skapar nok sjansar til å scora meir enn det eine målet.
Derfor så var det litt surt at vi ikkje fekk med oss poeng. Imponert av gutta som snudde kampbilete og jagde mål mål i heile 2.omgang(inkludert tillegstid)