NT-ligaen avd.1: Resultater 2.runde: Moss FK med solide 4-0 mot Odd 3

698

Moss FK topper tabellen etter en ny storseier, denne gangen ble det 4-0 over Odd 3, og med 9 mål på de første 2 kampene, er laget å finne på toppen av tabellen i avd. 1.

Moss FKs kaptein, Thomas Klaussen, scoret sitt andre seriemål og hadde følgende kommentar til fotballnerd.no: – Ble ganske lik kamp som bortekampen sist. Vi kontrollerer hele kampen, slipper til veldig lite og skaper veldig mye. Fortsatt litt å gå på med effektivitet i forhold til sjanser vi skaper men sterkt å stå med 9-2 i målforskjell etter to kamper uansett. Scoret 2-0 målet der jeg fikk et innlegg fra siden og slo keeperen i duell og stanget inn ballen. Alltid godt å score slike mål, avslutter Klaussen til fotballnerd.no

Kråkevingen – Moss FKs supporterklubb, lagets 12.mann! Foto: Alvin Holm, Moss FK.

Strømsgodset 2 vant hele 6-2 borte mot Holmen, mens Ørn Horten vant 4-0 borte mot Drøbak-Frogn, der bl.a. Lasse Bransdal scoret hatrick.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av Ørn Hortens Lasse Bransdal: – Første omgang er rotete og vi får ikke noe særlig spill. Drøbak-Frogn skaper noen halvsjanser men ikke noe veldig store. Vi går inn til pause med 0-1 og burde være fornøyde med det. I 2.omgang går vi ut og kjører på fra start, vi får et kjapt mål og ser oss ikke tilbake derfra. Drøbak begynner å skape farligheter først etter sånn 75 min men da er det allerede 0-4 og kampen avgjort. Vi kan si oss fornøyd med matchen men vi leverer ikke noen kjempe kamp. Jeg er godt fornøyd med å score 3 mål også. Er deilig å få satt noen scoringer tidlig i sesongen, blir bare bedre videre, avslutter Bransdal til fotballnerd.no

Resultater 2.serierunde:

22/4: Ullern – Østsiden 1-2 (U: Ali 54/Ø: Berisha 65, Lunde 86)

Østsidens spiller, Joe Lunde, ble matchvinner med sin scoring 4 min før slutt. Hjemmelagets spiller, Nikolas Peter Tsiolas, fikk sin debut som innbytter etter 80 spilte minutter.

22/4: Vestfossen – Sprint-Jeløy 0-2 (SJ: Andreassen 1, Bachke 63)

Bortelaget fikk en pangstart på kampen etter scoring i det 1.minutt ved Andreas Andreassen, og vant tilslutt 2-0 mot Vestfossen. 100 tilskuere på Strandajordet kunstgress

22/4: Kvik Halden – Kråkerøy 2-2 (KH: Topallaj 42, Berglund 45 str / K: Berthelsen 57, Magnussen 84)

Kråkerøy kom tilbake fra 0-2 ved pause, og fikk poengdeling i Halden.

22/4: Moss – Odd 3 4-0 (M: Reinback 25, Klaussen 68, Chaib 71, Elshaug 74)

22/4: Drøbak-Frogn – Ørn Horten 0-4 (ØH: Bransdal 17,48,89, Haakenstad 56)

Kampens store spiller ble Lasse Bransdal med sitt hatrick foran 200 tilskuere på Seiersten stadion KG.

23/4: Holmen – Strømsgodset TF 2 2-6 (H: Sæter 46, Botonjic 68 /S: Lankhof-Dahlby 1, Agouda 4,34, Flo 45 str, Krasniqi 56, Gudjonsson 33)

Gjestene fra Drammen ledet 5-0 ved pause! 110 tilskuere fikk se en målrik kamp på Holmen Arena.

24/4: Oppsal – Sarpsborg 08 2 spilles idag!

Tabellen: Moss FK har full pott etter 2 serierunder. Ullern og Odd 3 er poengløse.

Toppscorer:

Lasse Bransdal, Ørn Horten, 4 mål

Neste serierunde:

29/4: Ørn Horten – Vestfossen

29/4: Sprint-Jeløy – Ullern

29/4: Kvik Halden – Drøbak-Frogn

Kvik Halden vant forrige gang lagene møttes i 2014, da med 2-0, mens det ble 3-3 i Drøbak. Kvik Halden har 5 seirer på 7 kamper, mens gjestene har èn seier i innbyrdes oppgjør inkl. NM.

29/4: Odd 3 – Holmen

Odd 3 vant tilsvarende kamp i fjor med 2-1, mens det ble 2-2 i Oslo.

30/4: Østsiden – Oppsal

Østsiden vant 1-0 sist lagene møttes i 2015, og laget vannt også bortekampen i Oppsal med 3-1. Begge lagene har 2 seirer hver på de 4 oppgjørene som er spilt.

1/5: Kråkerøy – Strømsgodset TF 2

2/5: Sarpsborg 08 2 – Moss