NT-ligaen avd. 1: Resultater 5.runde: Moss FK vant 8-0 over Sprint-Jeløy!

697
Sprint-Jeløy v Moss FK, Thomas Klaussen scoret Moss FK første mål i kampen. Foto: Alvin Holm

Moss FK topper fortsatt tabellen etter sin solide 8-0 seier i lokalderbyet mot Sprint-Jeløy!

Kvik Halden imponerte med 6-1 over Ullern i Halden, mens Østsiden slo Holmen 5-1.

Resultater 5.serierunde:

14/5: Sarpsborg 08 2 – Strømsgodset TF 2 1-3 (S: Larsen 21 / S: Dahlby 15, Duman 32, Flo 90 str)

Hjemmelagets spiller, Jørgen Strand Larsen, scoret sitt 6 mål for sesongen og er dermed toppscorer i avdelingen etter de første 5 serierundene.

14/5: Østsiden – Holmen 5-1 (Ø: Selmani 13 str,73, Mangset 19,43, Lunde 90 /H: Sæter 29)

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra Holmens trener, Bård Heggset:En dårlig prestasjon av oss. Men vi var likevel bedre enn de i svarte drakter. Det forteller vel det meste. 1-0 På straffe. De skyter fra 16 og ballen går i beinet på vår stopper. Ballen spretter til en som står 8 meter offside. Dommertrioen mente det var en bevisst pasning fra vår side. Det var en av mange som ødela for oss. Men man får vel de dommerne man fortjener ryktes det. Da har ikke vi vært snille i år, men vi skal reise oss, avslutter Heggset til fotballnerd.no

14/5: Kvik Halden – Ullern 6-1 (KH: Suka 23, Næsheim 31,80, Berbatovci 48, Berglund 53,66 /U: Løvseth 30)

Klasseforskjell da Kvik Halden vant 6-1 over Ullern i Halden i en kamp der Øystein Lundblad Næsheim og Björn Olof Johan Berglund scoret to mål hver. Ullern venter fortsatt på sin første «ligaseier» for sesongen.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra hjemmelagets spiller og 2-målsscorer, Øystein Lundblad Næsheim: – Solid gjennomført kamp. 2-1 til pause etter en rimelig jevn 1.omg. Kvik skaper flere sjanser utenom scoringene,mens Ullern scorer på sin ene sjanse. I 2.omg blir det større rom for kvik når Ullern må frem å jakte scoring. Kvik spiller en veldig god omgang og kunne for puttet flere enn de 4 som scores i 2.omg. 2 mål hver på spissparet Berglund/Lundblad Næsheim,som har funnet kjemien i sesongstarten, avslutter Næsheim til fotballnerd.no

14/5: Drøbak-Frogn – Vestfossen 2-0 (DF: Camara 11, Mæhle 33 str)

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra bortelagets spiller, Kim Vesterheim Berntzen: – Drøbak Frogn er bedre enn oss i første omgang og det straffer seg med en enkel 1-0 scoring og deretter 2-0 på straffe. 2. omgang er jevnere hvor begge lag kunne scoret. Alt i alt kommer Drøbak Frogn best ut og tar 3 poeng. Skuffende for oss, men vi slår tilbake i neste runde, avslutter Berntzen til fotballnerd.no

15/5: Kråkerøy – Odd 3 1-0 (K: Stafseng 41)

Martin Lebæk Stafseng ble matchvinner da han i det 41.min, scoret 1-0 målet for Kråkerøy foran 78 tilskuere på Fredrikstad stadion. Odd3 venter fortsatt på sin første ligaseier for sesongen og er bokført med et fattig poeng på fem kamper.

16/5: Sprint-Jeløy – Moss 0-8 (M: Klaussen 8,47, Jenssen 14,46, Berge 24, Elyounoussi 34, Kamark 51 selvmål, Reinback 68)

515 tilskuere ble vitne til en målfest der Moss FK vant hele 8-0 der kaptein, Thomas Klaussen og Ola Lønn Jenssen scoret halvparten av målene likt fordelt.

fotballnerd.no fikk følgende analyse av Thomas Klaussen hot Moss FK: – Det var nok mange som så for seg en tøff og jevn kamp, spesielt etter cup-kampen for noen uker siden. Men på en regnvåt kunstgressbane, innbydde det til ballspill med høyt tempo som vi liker veldig godt. Vi får vist oss fra vår beste side og da er vi god. Dominerte kampen med høyt press fra start og hadde ballen gjennom hele oppgjøret. 2-18 i målsjanser og 0-8 lar seg høre i et lokaloppgjør. Mange målskårere i laget vårt, som denne kampen viser, et godt tegn, avslutter Klaussen til fotballnerd.no

Kjetil Berge scoret Moss FK sitt tredje mål. Foto: Alvin Holm

16/5: Ørn Horten – Oppsal 3-1 (ØH: Jensen 48,84, Knutsen 59 /O: Paulsberg 63)

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra hjemmelagets spiller, Lasse Bransdal:Kampen starter ganske jevn, Oppsal kriger og kjemper oss litt ut av stilen. En litt rotete første omgang er det 0-0 til pause. I 2 omgang tar vi tidlig ledelsen og ser oss egentlig aldri tilbake, selv om Oppsal får en scoring føler jeg vi har god kontroll og vinner fortjent, avslutter Bransdal