NT-ligaen avd. 2: Intervjuer og kampfakta 4.runde: Korsvoll med 4 strake seirer og full pott!

472

Korsvoll vant hele 5-0 over Flisa og kunne dermed innkassere sin 4. strake ligaseier og 12 poeng.

Eidsvold TF vant 4-0 over Gjøvik-Lyn og står dermed med 2 hjemmeseirer og 2 bortetap så langt i sesongen.

Stabæk 2 vant hele 6-2 over Ready, der kaptein Sindre Mauritz-Hansen scoret hatrick.

Lyn Toppfotball vant sin 3.strake seier og har også full pott med 9 poeng på sine 3 kamper (har en hengekamp borte mot Raufoss 2)

Tynset vant sin andre hjemmekamp på rad da laget vant 3-1 over Frigg Oslo, mens Eidsvold Turn vant 4-0 over Gjøvik-Lyn.

Resultater 4.serierunde:

05.05: Lokomotiv Oslo – Valdres 1-2 (L: Standal 80 /V: Nyhagen 19, Nissen 29)

45 tilskuere fikk se bortelaget Valdres lede 2-0 etter 29 spilte minutter på Tørteberg kunstgress, og at hjemmelagets spiller, Espen Standal fikk redusert til 1-2 10 min før slutt.

06.05: Eidsvold TF – Gjøvik-Lyn 4-0 (E: Gawecki 13, Edvardsen 51, Teksum 55, Nordlie 81)

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av hjemmelagets spiller, Jon Erik Økland:Først og fremst var det jo veldig deilig nok en gang å slå tilbake etter et tap. Syntes starten på kampen er ganske jevn, uten at vi føler oss så veldig truet av dem. Etter hvert så tenker jeg at vi får et overtak som også viser seg veldig i antall målsjanser vi skaper i forhold til dem. Uttelling lar dessverre vente på seg før det kommer to ganske jevnt i andre omgang og kampen føles avgjort. Etter det daler nivået og intensiteten ihvertfall fra vår side og vi lar Gjøvik-Lyn få litt mer initiativ. Vi får jo nok en goal og vi kontrollerer vel egentlig omgangen og kampen inn de siste minuttene, avslutter Økland til fotballnerd.no

Målscorere for Eidsvold Turn: f.v.: Piotr Gawecki, Kristoffer Trandum Nordlie, Mikael Robin Edvardsen og Stian Teksum. Foto: Eidsvold TF på nett

06.05: Tynset – Frigg 3-1 (T: Vangen 18, Strypet 32, Ligård 36 /F: Neumann 90)

231 tilskuere på Nytrømoen kunstgras fikk se Tynset score 3 mål i 1.omg og at Frigg vant 2.omgangen med 1-0, kampen endte med en ny hjemmeseier for Tynset med 3-1 i målprotokollen.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av Tynsets keeper og kaptein, Sondre Kroglund:Vi var veldig gode i første omgangen, vi slapp ikke Frigg til en eneste sjanse og dem var nesten ikke innenfor 16 meteren. Men samtidig så var vi veldig effektive og scora 3 mål av 4 sjanser….  I 2. omgangen så blir vi spilt veldig lave til tider, selv om det var vi som fortsatt skapte de største sjansene på kontringer.. men det var et mye bedre Frigg-lag etter pausen, også fikk de en redusering i 91. minutt. Frigg vil nok være ett av topplagene i avdelingen, dem var veldig spillende lag og hadde mange robuste, rutinerte spillere, avslutter Kroglund til fotballnerd.no

06.05: Korsvoll – Flisa 5-0 (K: Thun 11, Thorbjørnsen 31, Romøren 35,75, Hovdal 80)

Hjemmelaget Korsvoll ledet 3-0 allerede etter 35 minutter i en kamp der Andreas Storsveen Romøren scoret to mål. Korsvoll har full pott etter sine 4 kamper.

06.05: Redalen – Lyn Toppf. 1-3 (R: Høvik 70 selvmål /L: Boe-Tangen 50, Sveen 61,90)

Innbytter Mads Peder Sveen ble kampens store spiller med sine 2 mål for Lyn Toppfotball, som dermed kunne innkassere sin 3.strake ligaseier av 3 mulige.

fotballnerd.no fikk en oppsummering av Mads Peder Sveen: –  Vi hadde bra kontroll på stort sett hele kampen, hadde mye ball i første omgang uten å klare å sette noen av sjansene våre. Jeg kommer inn på 1-0 og setter inn 2-0 på mitt første touch. Nydelig pasning av Christoffer Simensen som jeg får æren av å saksesparke i mål fra ca 16 meter. Etter det har vi bra kontroll på kampen til vi slipper inn et klønete selvmål, da kommer Redalen mer med i kampen, og prøver seg litt før vi kontrer inn 3-1. Siste målet kommer jeg alene med keeper og legger den ned i hjørnet. Alt i alt en middels kamp av Lyn, men en fullt fortjent seier, avslutter Sveen til fotballnerd.no

Mads Peder Sveen, Lyn Toppfotball, scoret to mål da Lyn vant 3-1 borte mot Redalen. Foto: Lyn Toppfotball, facebook

08.05: Stabæk 2 – Ready 6-2 (S: Mauritz-Hansen 18,53,66, Olsen 57, Dahl 64, Løken 89 /R: Moldskred 2,68)

Kampens store spiller var Stabæks spiller og kaptein, Sindre Mauritz-Hansen, som scoret hatrick i en kamp der hans lagkamerat, Anders Johan Johansen fikk direkte rødt kort i det 75.min på stillingen 5-2.

08.05: Raufoss 2 – Lillehammer 2-2 (R: Jansen 53,79 /L: Prince Kabeya 51, Torgersen 94)

fra Raufoss Fotballs hjemmeside, står det følgende om kampen: Det så da også ganske lyst ut. Raufoss ledet 2-1 og vi hadde passert 93 minutter på klokka. Da dukket Lillehammers «grand old man» Lars Torgersen opp, og sørget for utligningen. Til stor skuffelse for de gule og sorte. En trenger vel ikke si hvordan stemningen var hos gjestene.

Raufoss stilte med et meget robust lag mot Lillehammer. Som midtstopper dirigerte trener Manu Hervas sine tropper på en kombinasjon av spansk og norsk. Det fungerte godt.

Raufoss eide den første omgangen. Gang på gang kom de nesten fram til Lillehammers mål. Men enten ble forsøket blokkert eller så plukket Lillehammers målvakt ballen.

Raufoss var også best etter hvilen. Men det var gjestene som skulle få en scoring ikke mange i Raufoss-leieren var enige i. Prince Kabeya headet mot mål. Der sto Petter Senstad og headet ballen ut igjen. Assistentdommeren markerte for mål. Protestene hjalp ikke, og Lillehammer ledet 1-0.

Men som nevnt, Raufoss hadde en målscorer i Per Kristian Jansen. Når laget i tillegg hadde en meget spillesugen – og dribleglad – Ryan Dogman på høyrekanten så ble det ofte farlig.

Utligningen kom etter nydelig forarbeid av Dogman. 2-1 kom med 11 minutter igjen.
Men så kom altså 2-2….

Dermed bare ett poeng på en kveld hvor Raufoss definitivt hadde fortjent alle tre.