NT-ligaen avd. 3: Intervjuer og kampfakta 3.runde: Nigel Reo-Coker debuterte for Start 2

564

Nigel Reo-Coker debuterte for Start 2 ikveld da laget vant 5-3 over Fløy, noe som igjen betyr at Start 2 er eneste lag med full pott og 9 poeng på de første 3 serierundene. Reo-Coker spilte fra start og ble byttet ut etter 70 minutter med Mathias Myhre Madsen.

Fra tv2.no har vi hentet følgende info: Nigel Reo-Coker (32) har spilt over 200 Premier League-kamper, men nå skal den tidligere Aston Villa og West Ham-spilleren aksle den gulsvarte trøyen til Start. Reo-Coker har vært på prøvespill hos sørlendingene den siste uken. Onsdag ble engelskmannen presentert som Start-spiller.

– Det er en fantastisk mulighet. Kristiansand er en flott by, og jeg har blitt godt mottatt av spillerne, sier Reo-Coker til TV 2.

Nigel Reo-Coker spilte sist en offisielle fotballkamp i 2015, da for Montreal Impact i MLS. Han ble sluppet på free transfer derfra i januar 2016. Siden har han lett etter en ny klubb.

Da hadde karrieren gått gal vei siden han forlot Bolton etter nedrykket fra Premier League i 2012. I 2006 var den daværende West Ham-spilleren først valgt ut som en reserve til den engelske VM-troppen, men på grunn av ryggproblemer ble han erstattet av Phil Neville.

Reo-Coker bar i flere kamper kapteinsbindet i både West Ham, Aston Villa og Bolton.

29.04: Express – Viking 2 2-4 (E: Arezou 7, Aashaug 84 / V: Pereira 38, Hassan 43, Jakobsen 67, Burba 90)

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Express sin kaptein, Tore Erik Skeimo Løvås: – En meget frustrerende kamp på Fevik stadion som preges av personlige feil og «uhell». Kampen får en pangåpning med tidlig mål for oss. Deretter jevner kampen seg ut og det skapes lite i begge retninger. Viking 2 får et frispark da det nærmer seg pause og scorer etter noe som tydelig er en innøvd frispark-variant (våres forsvar står og sover). Like før pause tar Viking 2 ledelsen etter vi taper ballen i farlig sone. Andre omgangen følger i spor av 1. omgang. På stillingen 1-2 i blåser dommeren etter hva de fleste betrakter er straffespark, men det blåses for frispark i favør Viking. En meget overraskende avgjørelse! Ca. midtveis i omgangen får Viking 2 en gavepakke etter undertegnede bommer totalt på ballen og øker dermed ledelsen til 3-1. Vi jager redusering og får den endelig etter ett corner-mål når det nærmer seg nittiende minutt. Men uflaksen fortsetter da våres keeper feilberegner ett innlegg (som han vanligvis kunne ha plukket i blinde), dermed setter Viking 2 spikeren i kista på overtid og kampen ender 2-4. En utrolig bitter dag for Express, avslutter Skeimo Løvås til fotballnerd.no

30.04: Halsen – Staal Jørpeland 3-6 (H: Fjellstad 3,75, Smith 30 /SJ: Helgeland 45, Østensen 52,72, Harestad 62, Nag 83, Bjørlo 92)

Etter 75 min av kampen sto det 3-4 og fortsatt spenning, men Staal Jørpeland scoret to avgjørende mål ved Bendik Nag og Ørjan Bjørlo i de siste 7 min av kampen og dro i land 3 poeng borte mot Halsen.

30.04: Pors – FK Tønsberg 1-0 (P: Berntsen 4)

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av kampen fra hjemmelagets spiller, Kjetil Svarteberg:Kampen ble vunnet av keeperen vår Anders Klemensson, vi sleit med å komme på nivået som vi viste når vi slo Fram Larvik i cupen, men en sliteseier smaker utrolig godt! Vi sto på i 90 min og det holdt. Uansett så var 3 poeng og seier det eneste som betyr noe i den situasjonen vi er i nå. Vi har hatt en bra uke etter at vi fikk renset lufta litt etter tapet mot Start2, avslutter Svarteberg til fotballnerd.no

30.04: Sola – Madla 0-1 (målscorer ukjent)

01.05: Sandnes Ulf 2 – Brodd 3-0 (S: Skartun 47, Miljeteig 55, Stangeland 77)

01.05: Bryne 2 – Lura 2-1 (B: Elvedahl 59, Høyland 78 /L: Høivik 35)

03.05: Start 2 – Fløy 5-3 (S: Hansen 24, Osestad 28, Christensen 35, Zernichow 62, Suggelia 75 /F: Naglestad 50, Dahlum 54, Mikkelsen 64)

8/5: Viking 2 – Sola

sist lagene møttes til seriekamp, var i 2014, da vant Sola 5-1 i Stavanger, der Morten Eriksen scoret hatrick. Det endte 1-1 på Sola. Viking 2 har 2 seirer på 4 innbyrdes oppgjør, mens Sola har den ene seieren.

8/5: FK Tønsberg – Start 2

FK Tønsberg vant 4-1 sist de møttes i 2014, og FK Tønsberg vant også i Kristiansand med 2-0. FK Tønsberg har vunnet 5 av 6 kamper, mens Start 2 venter på sin første.