NT-ligaen avd.3: Intervjuer og kampfakta 4.runde: Fløy fra 3-5 mot Start 2 til 5-3 over Bryne 2

465

Fløy tapte 5-3 borte mot Start 2 i forrige serierunde, mens hjemme ble det 5-3 seier mot Bryne 2. Dardan Dreshaj scoret 2 av målene.

Lura tok sin første seier for sesongen da laget vant 3-1 over Sandnes Ulf 2.

Express står uten poeng som det eneste laget etter 4 seriekamper. Blir det årets første poeng og seier når laget møter Brodd hjemme kommende lørdag?

Kamper 4.serierunde:

6/5: Brodd –  Halsen 3-1 (B: Erland 14, Hansen 63, Haukali 83 /H: Johansen Smith 19)

6/5: Madla – Pors 2-3 (M: Talge 50, Storhaug 55 /P: Shala 26, Knutsen 45, Bentsen 89 str)

Pors sin spiller, Kim Sjøberg Bentsen, ble matchvinner på straffe i det 89.min, og Pors kunne reise hjem med 3 poeng i baggasjen.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Pors sin spiller, Kjetil Svarteberg:Vi hadde tilsynelatende full kontroll i 1. omgang. Granit Shala sendte Pors i ledelsen, og samme mann doblet før pause. Akkurat da var det lite som tydet på at vi skulle gå på en smell.
Men som enkelte ganger tidligere i år klappet vi litt sammen og var ikke helt «på» i begynnelsen av 2. omgang, og Madla scoret to ganger på drøye ti minutter tror jeg.
Spillet bølget fram og tilbake en periode og vi hadde blant annet heading i tverrleggeren men Madla hadde også sine sjanser. Madla spilte fysisk og «drillo» fotball, slo rett og slett langt på 2 spisser som var gode på hodet. Satt opp lange innkast hver gang dem fikk innkast 15 meter over midtbanen.

Kampen så jo ut til å gå mot uavgjort, mens vi presset på for 3 poeng. Så pekte dommeren på straffemerket og 2-3 var i boks. Kampene i Rogaland er alltid tøffe og som regel har dårlige baneforhold så tidlig i sesongen (gress), men tre poeng smakte utrolig godt for vårs, avslutter Svarteberg til fotballnerd.no

red: Christoffer Forsberg Knutsen ble kreditert Pors andre mål før pause ifølge fotball.no

6/5: Lura – Sandnes Ulf 2 3-1 (L: Høivik 5,31, Bjørnå 76/SU: Stangeland 22)

Lura tok sin første seier for sesongen og sine første poeng da laget vant 3-1 mot Sandnes Ulf 2.

6/5: Fløy – Bryne 2 5-3 (F: Mikkelsen 27, Naglestad 43, Dreshaj 50,51, Andersen 66 /B: Magnusson 38, Berntsen 54, Brunes 85)

Fløy tapte forrige seriekamp 5-3 borte mot Start 2, nå ble det 5-3 seier mot Bryne 2 foran 150 tilskuere på Flekkerøy kunstgress. Hjemmelagets kaptein, John Olav Norheim, har følgende oppsummering til fotballnerd.no: – 1. omgangen bølger litt frem og tilbake uten de veldige store sjansene, men vi produserer mest og er nærmest før vi får et fint mål mot slutten av omgangen. De reduserer ikke lenge etter og vi får et mål rett før pause. Vi er farlige på dødballer, de skaper litt på kontringer. 2. omgang er veldig rotete fra begge lag og det blir mange mål for begge lag! Full fortjent at vi vinner – blir til tider mye hawaii-tendenser i spillet, avslutter Norheim til fotballnerd.no

6/5: Staal Jørpeland – Express 3-0 (SJ: Cimuskevic 2, Østensen 48,67)

Staal Jørpelands spiller, Jan Cimuskevic scoret allerede etter 2 spilte minutter, mens Even Østensen, hjemmelagets toppscorer, fant nettmaskene 2 ganger og sikret en 3-0 seier over Express. Express har fått en meget dårlig start på årets sesong med 4 strake tap og 0 poeng som eneste lag. Even Østensen har nå scoret 6 mål på 4 seriekamper.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra avdelingens toppscorer, Even Østensen: – Vi hadde god kontroll så og si hele kampen, og ledet fortjent 1-0 til pause. Staal burde nok hatt flere mål etter første omgang. Andre omgang ble litt rotete, og vi visste Express var gode på dødballer. Det var her de skapte de største sjansene. Staal- keeper Thomas Mæle tok seg fint av disse. Første målet kom etter en god pasning fra Øyvind Hompland, som jeg fikk på 16 meter og plasserte til høyre for keeper. Jan Cimuskevic chippet en nydelig ball i bakrom, og jeg fikk avsluttet greit fra 7-8 meter i hjørnet. Alt i alt en bra kamp, og gøy å holde nullen for første gang i år, avslutter Østensen til fotballnerd.no

8/5: Viking 2 – Sola 0-1 (S: Lilleås 17 str)

150 tilskuere på Viking Treningsbane fikk se at Olav Andreas Lilleås ble matchvinner med scoring fra krittmerket i det 17.min.

8/5: FK Tønsberg – Start 2 0-1 (Ibrahim 88)

245 tilskuere fikk se at Starts spiller, Abubakar Aliyu Ibrahim ble matchvinner med scoring 2 min før full tid, som betyr at Start 2 har full pott med 12 poeng på de 4 første seriekampene, som det eneste laget i avdelingen.

11/5: Sola – Staal Jørpeland

lagene møttes sist i 2014 og da vant Sola 3-1, mens Staal Jørpeland vant hjemmekampen med 1-0. Staal har vunnet 3 av 4 innbyrdes oppgjør.

13/5: FK Tønsberg – Madla

13/5: Pors – Viking 2

13/5: Express – Brodd

13/5: Halsen – Lura

14/5: Sandnes Ulf 2 – Fløy

15/5: Start 2 – Bryne 2