Førde trenar Bjørn Totland hadde dette å seie om kampen:

Måla til Varegg vart scora av:
2*Torbjørn Aabrekk,Kristoffer Valsvik,Henrik Nyland,Thomas Antonio Ulvestad Vacas,Henrik Nyland.
Slutt resultat:4-5.

Varegg trenar Hiep Tran hadde dette å seie om kampen:
Det var ein veldig spennande kamp som svinga fram og tilbake. Brattvåg åpna klart best med 2-3 store sjansar samtidig som vi var småfarlige på kontringar.Vi jobba oss inn i kampen og tok leiinga som dessverre ikkje holdt til pause da dei fekk eit straffespark rett før kvilen.
Eit straffespark som spelarane sjølv meinte var billig.
I andreomgang så var det vi som åpna klart best og tek leiinga nok ein gang. Men derfra og inn er heimelaget klart best utliknar til 2-2,3-2. Vi hadde meir enn nok med å forsvare oss. så fekk vi nokre dramatiske minutter på slutten der vi viser enorm moral og snur kampen 4-3 til 4-5 på overtid.

Haugesund2-Sotra:
Måla til heimelaget vart scora av:
2*Thomas Horneland,Kristoffer Gunnarshaug,Kristoffer Velde.
Måla til bortelaget vart scora av:
2*Jone Rugland.

Stord-Fjøra:
Det ligg eit tungt og mørkt teppe over Fjøra. Men dei gjorde så absolutt seg ikkje vekk i kampen.
Førsteomgang så var Fjøra veldig gode og produserte sjansar. Men det var heimelaget som fekk det førstemålet etter litt klabb og babb i forsvaret til Fjøra.
Fint spel i frå Fjøra leiren som svarde ved Ørjan Hippe Sørflaten.

Etter pausen så vart det antiklimaks og ein fekk sjå eit Fjøra lag som ikkje hang saman.
Så då sa det berre pang ein veg så Håvard Mjelleli måtte plukka ut 3 ballar i frå nettet sitt.
Rett før kampslutt så fekk Fjøra ein mann utvist etter 2 gulekort ved Per Eirik Lunde.
Bortelaget har ein tøff jobb med å snu skuta på rett kjøl no.
Men spelarane,trenarane har tru på at det vil snu og koma bedre tider for Fjøra leiren.
Måla til Stord vart scora av:
Kristian Magnussen,2*Roger Blokkhus,Jakob Hjellestad Iversen.
Målet til Fjøra vart scora av:
Ørjan Hippe Sørflaten.
Slutt resultat:4-1.

Stord sin assistent trenar Jon Andrè Røyrane hadde dette å seie om kampen:
Det var ein god start på kampen med 1-0 etter 4 minutt. Etter det og inn til pause så er vi dårleg.
andreomgang så har vi bedre kontroll og ligg betre saman som eit lag. Det fekk vi betalt for.
Fjøra var eit sterkt lag som ikkje ga oss noko gratis.

Os-Brann2:
Heimelaget sitt mål vart Scora av:
Rafael Villèn Villèn.
Slutt resultat:1-0.

Brann2 trenar Morten Kalvenes hadde dette å seie om kampen:
Det var ein ok prestasjon. 0 poeng føles som dårleg betalt.Men Os scorar og det gjere ikkje vi.

FK Fyllingsdalen-Aalesund2:
Heimelaget sine mål vart scora av:
Per Arne Rugaas,Jens Aase.
Eit sjølvmål også men målscorar på Fyllingsdalen er ukjent.
Bortelaget sitt mål vart scora av:
Sebastian Longva Andreassen.
Raudtkort etter 2 gulekort på Fyllingsdalen spelar Simen Hopsland
Slutt resultat:2-2.

FK Fyllingsdalen sin trenar Roar Fredriksen hadde dette å seie om kampen:
Det vart ein jamn kamp der vi fekk overtaket to gangar. Ein svak dommar viser ut ein FKF spelar i det 55 minuttet va kampen.
Den siste halvtimen pressar Aafk2 på for ein utligning uten å skapa noko særleg,Men minuttet før slutt kom utligningen kampen enda 2-2.