NT-ligaen avd. 5: Kampfakta 3.runde: Strindheim TF vant 6-1 borte mot Mosjøen IL

459

Strindheim TF var i scoringshumør da laget vant hele 6-1 borte mot Mosjøen IL. Sivert Falle Risan scoret to av målene. Her en oppsummering fra kampen hentet fra lagets facebookside/hjemmeside og signert av Risan: – Etter en tung seriestart, men med gode minner fra onsdagens cupkamp mot Rosenborg var det en motivert gjeng med Strindheimgutter som satte seg på bussen som skulle til Mosjøen. Kampen ender godt for vår del, vi scorer hele 6 mål, noe som er godt for selvtilliten. Angriperne våre putter ballen i mål, men det er en forsvarsspiller, Sivert F. Risan som for tiden er toppscorer i Strindheim!

Sivert Falle Risan, Strindheim TF. Foto: Strindheim TF på facebook

En stor tørr gul/brun gressmatte møtte oss ved ankomst Mosjøen. Noe uvant for oss som er vant til et paddeflatt kunstgress på Strindheim.

Uten at dette bekymret oss noe nevneverdig gikk vi knallhardt ut og følger kampplanen til punkt og prikke. Det åpnet seg mye bakrom, og vår frontrekke med Kviteng, Meldal og Singstad får mange baller å løpe på.

Vi vinner et kast høyt i banen som Ramstad kaster langt inn, Henriksen stusser videre inn på bakerste hvor Risan lurer med pannebrasken, 1-0! Ikke lenge etter venter en kanonkontring. Kviteng blir sendt på løp på venstreside. Han skyter innlegget inn hvor Meldal stuper frem og stanger(!!!) inn 2-0! Målscorer Meldal får ikke lenge etter mer å jobbe med, en ball slås inn bak deres stopper, Meldal kriger til seg ballen og spiller Krokbø alene med keeper, 3-0!

Vi tar med oss en komfortabel 3-0 ledelse inn til pause uten å ha sluppet Mosjøen til noen store farligheter. Gutta blir enige om å ikke slippe oss ned etter pause. Det tar ikke lang tid før vår neste sjanse kommer. En perfekt slått corner fra Rist ender hos Risan som header i tverrliggeren. Like etter får slår Rist en ny corner mot Risan, denne gangen sitter den, 4-0. Vi fortsetter å kjøre på, 5-0 kommer etter at Ramstad og Singstad kombinerer på høyre side. Singstad slår inn til Kviteng som også tegner seg på scoringslisten. 5-0.

Hjemmelaget Mosjøen flytter endel spillere opp, og det er lite flyt i kampen da de kommer seg inn i vår 16-meter og blir felt. Straffe og 5-1. Amund Vingelen har kommet inn, han setter punktum for dagen med 6-1 etter en flott avslutning fra rundt 16 meter.

En etterlengtet trepoenger og ikke minst seiersang i garderoben. Neste helg venter Stjørdals Blink hjemme på Ruta Arena.

kilde: strindheimtoppfotball.no

29/4: Mo IL – Træff 2-1 (M: Råde 9, 36 str/T: Eltervåg 45)

Mo IL fikk to spillere utvist i kampen som laget vant: Først var det Olav Ekroll Hauknes, som fikk sitt andre gule kort i det 81.min når han dytter motstander ned i bakken etter en duell i det han reiser seg opp, og Eirik Nerdal Moen får sitt andre gule kort i det 96.min (!) når han hindrer igangsettelse av spillet ved å sparke bort ballen!

29/4: Steinkjer – Orkla 3-2 (S: Sivertsen 22, 29 str, Granhus 82 / O: Helgetun 54,70)

Forrige gang lagene møttes ifjor, endte kampen med 4-0 til Steinkjer, mens Orkla vant hjemmekampen med 6-0.

29/4: Junkeren – Sverresborg 2-3 (J: Ådalsbjørg 54 str, Edvardsen 90/S: Rolland 5, Nilsen 18, Frøner 29)

29/4: Verdal – Tillerbyen 0-0

ifjor endte tilsvarende møte med 2-1 til Verdal, mens det ble 2-2 i det omvendte oppgjøret.

29/4: Mosjøen IL – Strindheim TF 1-6 (M: Pettersen 70 str/S: Risan 12,53, Meldal 39, Krokbø 41, Kviteng 62, Vingelen 86)

266 tilskuere var møtt frem på Kippermoen gress og fikk se Mosjøen IL bli utklasset av Strindheim TF, som vant hele 6-1. Pauseresultatet var 0-3

1/5: Molde 2 – Kolstad 0-1 (K: Valø 55)

Det ble målrikt forrige gang lagene møttes tilbake i 2010, 4-4 og poengdeling. Kolstad vant hjemmekampen med 4-0.

2/5: Stjørdals-Blink – Rosenborg 2 1-1 (S: Sisic 86 /R: Vatten 90)

275 tilskuere hadde møtt frem på Nye Blinkbanen og fikk se kampens to mål bli scoret i de siste fire minuttene av kampen. Stjørdals-Blink vant 5-0 i fjor da lagene spilte i PostNord-ligaen, mens Rosenborg 2 vant hjemmekampen med 2-1.