NT-ligaen avd.6: Intervjuer/kampfakta 6. & 7.runde: Fu/Vo påførte Skedsmo sitt første poengtap

417

Skedsmo vant 3-0 over LSK2 i runde 6, men borte mot Fu/Vo, kom sesongens første poengtap da det ble 0-0. Skedsmo står med imponerende 6 seirer og en uavgjort kamp etter 7 serierunder, og leder med 4 poengs forsprang på Mjølner, som har 15 poeng. LSK2 venter fortsatt på sesongens første seier! Ifølge Senja sin hjemmeside, vant Senja 3-0 borte i Lillestrøm (noe som ikke er ajourført på fotball.no pr. 29.05.17)

Resultater 6.serierunde:

20.05: Fløya – Tromsø 2 5-0 (F: Olsen 19, Skaue 25, Mathisen 55, Lohne 75, Vangdal 80)

20.05: Senja – Skjervøy 1-2 (S: Laugsand 65 / S: Skallebø 10, Mikkelsen 90)

Bortelagets spiller, Alexander Mikkelsen, ble matchvinner med sin scoring i kampens siste spilleminutt og dermed årets første seier for Skjervøy!

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra Skjervøys kaptein, Reidar Waage: – En førsteomgang der Skjervøy er det førende laget. Kriger Senja fullstendig ut av stilen og bør lede mer en 0-1 til pause. 0-1 ved Ørjan Skallebø etter en strålende pasning fra Daniel Danielsen. 2.omg. mer jevnspilt, men Senja tar over etter utligningen på 1-1.

2 skudd i treverket før Skjervøy vipper kampen til 1-2 fire minutter på overtid. Alexander Mikkelsen havner i duell med sin egen bror Daniel Mikkelsen og lillebror kan derav smile bredest når Kirkenes-familien samles til juleribba. Vanvittig deilig med årets første seier, avslutter Waage

20.05: Sortland – Harstad 0-1 (H: Ringberg 29)

2 røde kort i kampen: Per Eirik Karlsen hos Sortland i det 75.min (2 gule) og Torkild Nilsen hos Harstad, med direkte rødt kort etter 75 min. Sander Finjord Ringberg ble matchvinner etter 29.min for Harstad med kampens eneste mål.

21.05: Lørenskog – Alta 2 0-2 (A: Natland 45,68)

Altas spiller, Tron Møller Natland, scoret kampens to mål og Alta 2 tok sesongens første seier!

21.05: Salangen – Skjetten 0-2 (S: Tvedte 39,50)

Bortelagets spiller, Magnus Tvedte, scoret kampens to mål og Skjetten tok 3 poeng borte mot Salangen.

21.05: Mjølner – Funnefoss/Vormsund 1-2 (M: Fjellbakk 68 str/FV: Dæhlie 47, Karlsen 76)

Fu/Vo tok sesongens første 3-poenger i en sterk borteseier mot Mjølner. Innbytter Tobias Solem Karlsen ble matchvinner med sin scoring etter 76 min.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Fu/Vos trener, Ørjan Heiberg: – En meget godt gjennomført kamp av gutta. Enorm innstilling og innsats i 90 minutter. Vinner fortjent borte mot 2.plassen, og tar en meget deilig seier. Nyte, se fremover og bygge videre på prestasjonen, avslutter Heiberg

21.05: Skedsmo – Lillestrøm 2 3-0 (S: Shurdhiqi 24, Asani 56, Davies 59)

Full pott for Skedsmo etter 6 kamper og alene med 18 poeng i toppen.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra Skedsmos kaptein, Simen Martinussen Rustadbakken: – Vi gjør en veldig bra match som lag. Gjør de tingene som vi er enige om på forhånd, og da vet vi at det er vanskelig å møte oss. LSK 2 kom med et godt lag på papiret, men jeg føler vi har kontroll gjennom hele kampen. I perioder var det stor forskjell på lagene i favør oss. Så nå gjelder det å fortsette å jobbe på treninger for å bli bedre. Og vi kommer til å bli bedre, avslutter Rustadbakken

Resultater 7.serierunde:

27.05: Harstad – Salangen 2-0 (H: Eggen 54 selvmål, Ellefsen 57)

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra hjemmelagets spiller, Gabriel Andersen:En kamp der ingen av lagene kommer igang i 1. omgang. Veldig lite sjanser fra begge lag.

2. omgang trykker vi på og scorer 2 mål ganske tidlig. Kunne ha ledet 4-0 eller 5-0 før Salangen hadde noen gode sjanser de siste 10 minuttene, avslutter Andersen

27.05: Funnefoss/Vormsund – Skedsmo 0-0

Fu/Vo spilte uavgjort mot avdelingsleder Skedsmo og laget står med 3 strake kamper uten tap og har kommet seg over nedrykksstreken.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra Fu/Vos trener, Ørjan Heiberg: – En jevn fotballkamp hvor Skedsmo har hakke mer ball enn FUVO, men FUVO har flere sjanser. 1 omg ikke veldig underholdende, hvor begge lag virket godt forberedt. 2 omg. mer livlig, men ingen mål og en grei uavgjort. Vi er ok fornøyd. 3 kamper uten tap for vår del nå, dette skal vi bygge videre på!, avslutter Heiberg

28.05: Tromsø 2 – Sortland 2-2 (T: Richardsen 88, Olsen 90 /S: Stolt 31, Meløe 74)

Tromsø 2 kom tilbake etter å ha ligget under med 0-2 fram til det 88.minutt av kampen. Scoringer av Magnus Richardsen og Sondre Mikael Olsen, berget et poeng i møtet med Sortland.

28.05: Lillestrøm 2 – Senja 0-3 (S: Traasdahl, Lind, Melseth)

LSK2 fortsetter å tape og står med fattige 3 poeng etter 7 kamper.

28.05: Alta 2 – Skjervøy 2-1 (A: Johannessen 57, Fossmo 87 /S: Skallebø 21)

Andreas Fossmo ble matchvinner for Alta 2 da han scoret 2-1 målet i det 87.minutt. Seieren var den andre på rad for hjemmelaget i årets sesong og laget har nå 7 poeng, mens Skjervøy har 4 poeng.

28.05: Skjetten – Mjølner 0-4 (M: Johnsen 24, Henriksen 32, Juchno 76, Kjær 86)

fra hjemmelagets trener, Martin Wiker, får vi følgende analyse av kampen: – Det er kamp vi ikke er i nærheten av og leverer sesongværste. Mjølner vinner fullt fortjent, avslutter Wiker

28.05: Lørenskog – Fløya 1-2 (L: Skårn 40 /F: Vangdal 32, Mathisen 63 str)