N’Zonzi: Vi burde vunnet med enda større sifre

168

Sevillas Steven N’Zonzi var fornøyd med andre omgangen, men vi burde ha drept kampen tidligere.

Sevilla har fått en bra start på deres Champions League-sesongen med fire poeng etter to kamper. I går vant dem 1-0 over franske Lyon på eget gress. Klubben hadde ikke fått den beste oppladningen til kampen, etter dem i helgen tapte Athletic Club, men i går beviste spillerne skikkelig vilje og intensiteten noe treneren Jorge Sampaoli var ut etter.

–  Vi burde ha scoret flere mål en det vi klarte, sier Steven N’Zonzi etter kampen. Vi spiller en fantastisk andre omgang, men vi burde ha scoret flere mål, og vunnet med enda større siffer, sier han til klubbens hjemmeside.  Vi hadde bra intensitet i hele andre omgangen, og vi var dyktig på vinne ballen tilbake fra motstanderen.