Oslo 3 div, avd.3: Funnefoss/Vormsund vant 4-0 mot Ull/Kisa2 etter en overbevisende 2.omgang

1259
Kim-Andrè Brenna scoret et av målene i 3-0 seieren over Alta 2. Brenna er toppscorer i avdelingen med 17 mål. Arkivfoto: Høviskeland, fotballnerd (arkivfoto)

funnefoss vormsund logo  Logo-UllKisa

Før kampstart, var hjemmelaget plassert på en 5.plass på tabellen med sine 19 poeng, mens et juniorpreget bortelag, var å finne på en 10.plass med 12 poeng. Fu/Vo tapte åpningskampen hjemme i seriestarten, men har vunnet de øvrige 4 hjemmekampene sine, og var favoritter i kampen.

Anført av hjemmelagets toppscorer, Kim Brenna, åpnet Fu/Vo best de første 10 min av kampen der laget var mest aggressive foran mål, og skapte gode halvsjanser ved nevnte Brenna og Henning Andreassen Torgnesskar, uten nettkjenning.

Første sjanse for bortelaget, kommer etter 12 min når Marius Karlsen Bundli skyter over målet til hjemmelagets keeper, Andre Thomsen.

14 min er spilt, når Håkon Bråthen finner Kim Brenna med en fin pasning, men Brenna skyter over mål fra 6-7 meters avstand.

Så er Bundli på farten igjen for Ull/Kisa etter 18 min, når han får en god sjanse, men skuddet hans treffer stolpen og går utenfor sidelinjen.

fuvo kamp     fuvo kamp2

Martin Skolbekken prøver skuddfoten sin for Fu/Vo etter 19 min, men siktet er ikke helt innstilt og skuddet går utenfor. Kim Brenna kommer til flere muligheter, og etter 30 min, skyter han utenfor mål. Både Linstad og Halvorsen hos hjemmelaget får sjanser kort tid etter, men skuddforsøkene går utenfor mål etter pasninger fra Brenna. Etter 38 min, prøver Henning Torgnesskar med en heading, men utenfor.

Rett før pause, skyter hjemmelagets Preben Finstad rett på keeper Kevin Andersen Christensen, og sekunder etterpå, prøver John Andreas Kongsrud Halvorsen med en heading, men keeper redder.

Lagene går til pause på stillingen 0-0.

Ull/Kisa2 spiller, Bewar Piri, kommer inn etter pause, og prøver skuddfoten sin allerede etter 47 min, men skuddforsøket går langt til side for mål.

fuvo kamp3     fuvo kamp4

49 min er spilt, når Preben Finstad finner Kim Brenna, men Brenna skyter rett på keeper, stor sjanse! Fire minutter senere, skyter Brenna igjen rett på keeper, som slår til corner, som blir resultatløs.

Men i det 55 min, får Torgnesskar sjansen fra skrå vinkel, alle tror han skal legge inn, men skyter i stedet til side for keeper. Hjemmelaget har endelig fått uttelling og det står fortjent 1-0 til Funnefoss/Vormsund.

67 min er spilt, når Kim Brenna finner Preben Finstad, sistnevnte skyter i Ull/Kisas forsvarer, Marcus Ellevold Jensen, som sparker ballen i mål via stanga, og hjemmelaget øker til 2-0 ved selvmål.

5 minutter senere, er Kim Brenna på farten igjen, får en fin stikker og drar seg fri, skyter hardt og stang inn, det står 3-0 etter 72 min.

Ull/Kisa får en stor sjanse til redusering i det 88 min, når hjemmelagets keeper bommer med en feilpasning, men skuddet går utenfor mål fra en Ull/Kisa spiller.

På overtid, får Kim Brenna på nytt ladet skuddfoten sin, og via stanga går ballen i mål, og det står 4-0 i målprotokollen. Det skal sies, at kveldens dommer, Tone Lise Berghøi, fra Hauerseter, dømmer selvmål siden ho mener at skuddet hans, sneier en forsvarer og endrer retning før den havner i mål, men «alle» ser at det er Kim Brenna, som scorer sitt andre mål for kvelden.

fuvo kamp5    Kim Brenna Funnefoss Vormsund

Håkon Bråthen, Fu/Vo, med ballen    Bildet til høyre: Kim Brenna

Fu/Vo vinner fortjent mot Ull/Kisas rekrutter etter en god 2.omgang, og siden både Valdres og Hauerseter tapte sine kamper ikveld, er Fu/Vo å finne på en 3.plass, bak Flisa og Skedsmo, som begge vant sine kamper.

Neste kamp for Fu/Vo, er hjemme mot Hallingdal lørdag, mens Ull/Kisa2 skal måle krefter mot Årdal søndagen på Jessheim.

Fu/Vo stilte med følgende lag: Thomsen, Bråthen, Lundhaug, Nordby, Sandberg, Linstad, Skolbekken, Finstad, Halvorsen, Brenna, Torgnesskar. Benyttede reserver: Severeide, Dahl, Sannerud

Ull/Kisa2 lag: Christensen, Gulliksen, Grønvold, Paulsen, Jensen, Ous, Blaker, Stenseth, Bundli, Høgbakken, Bjerklund. Benyttede reserver: Piri, Vikan, Øhman, Dahl

Sted: Funnefoss gress

Dato: 15.06.16

Dommer: Tone Lise  Berghøi, Hauerseter