Osnabrück sikret sesongens andre seier mot Meppen

114
Osnabrück logo

Ved siden av Energie Cottbus og Carl Zeiss Jena er VfL Osnabrück det tredje laget i 3. Liga som har vunnet to kamper. Borte mot Meppen vant laget 2-0. Meppen er det eneste laget i ligaen uten scoringer etter to kamper.

At Meppen ikke scoret mot Osnabrück skyldtes udyktighet, uflaks, og Osnabrücks keeper Nils Körber. Etter en halvtime rundet Nils Tankulic Körber, men fra tre meter og spiss vinkel traff han kun nettveggen. Etter en treg start på kampen var denne muligheten begynnelsen på en periode der begge lag spilte offensivt, men uten å score.

I andre omgang hadde Meppen den neste store muligheten. Konstantin Engel spilte hands i egen sekstenmeter, og hjemmelaget fikk idømt et straffespark. Mot Thilo Leugers vartet Körber opp med en fremragende redning.

Litt mot spillets gang tok Osnabrück ledelsen etter en time. Marc Heiders innlegg ble perfekt for David Blacha som ikke hadde noen problemer med å score. Blacha hadde rett etter to gode avslutninger til.

Ti minutter etter ledelsen hadde Meppen uflaks. Max Kremer satte et hjørnespark direkte i mål, men dommeren Tobias Welz oppfattet en usportslig aksjon av David Vidovic – en feil avgjørelse. Meppen hadde deretter flere muligheter, men bommet på mål eller klarte ikke å overvinne Körber.

På overtid avgjorde Anas Ouahim kampen. Etter en kontring og en kombinasjon med Manuel Farroda-Polino satte Ouahim ballen i målet, og sikret Osnabrück litt heldige tre poeng.