Pedro er klar for Chelsea

142

 

Pedro er klar for London-klubben.

Pedro,  har vært koblet til Manchester United helt siden overgangsvinduet startet. Barcelona og Manchester United skulle ha vært enige om de personlige betingelsene, men i siste time, kom Mourinho og hentet spanjolen til Stamford Bridge.

«Jeg er glad for å være her. Jeg er glad for å starte på mitt Chelsea-eventyr og fortsette å vinne titler. Tusen takk til klubben og supportere for å gi meg muligheten til å spille i den blå drakten», sa Pedro til Chelsea sin hjemmeside.

- Annonse -

Ifølge DailyMail, var Pedro i London på onsdag, for en medisinsk sjekk. Pedro hadde en utkjøpsklausul i kontrakten med Barcelona,  som sa at klubben måtte ha et bud på rundt 280 millioner NOK. Chelsea skal ha betalt 230 millioner norske kroner for den unge spanjolen, noe som er høyere enn det antatte budet fra Manchester United.

En person som virkelig får kjørt seg på sosiale medier, er Manchester United sin styreformann, Ed Woodward. Det som startet veldig bra, har gått fra vondt til verre iløpet av hans tid i Manchester-klubben. Woodward prøvde å signere en rekke stjernespillere som for eksempel Thiago og Pedro.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -