Poengdeling mellom Strømsgodset og Stabæk

247
Det ble poengdeling mellom Strømsgodset og Stabæk i seriepremieren. Foto: Youtube

Poengdeling mellom Strømsgodset og Stabæk i seriepremieren på Marienlyst.

Det ble en kamp som svingte voldsomt på Marienlyst, når hjemmelaget tok i mot Stabæk til rekordtidlig seriestart i første runde av Eliteserien 2018. Snødrevet gjorde at det var vanskelige spillerforhold, og banen var ekstremt glatt for spillerne. Hjemmelaget fikk en drømmestart på oppgjøret, bare 17 sekunder før ballen satt i mål, når Marcus Pedersen sendte Marienlyst til himmels.  Når han bredsidet ballen i mål til 1-0.

Men hjemmelaget var ikke lenge i ledelsen. Tre minutter senere fikk Stabæks Franck Boli all verdens med tid ute på venstrekanten, og fikk sende ballen i mål til 1-1. Kampen fortsatte å bølge frem og tilbake i Drammen i løpet av første omgangen.  Drøye kvarteret spilt var Stabæks målscorer farlig frempå, da hans avslutning traff oversiden av tvverliggeren, Boli var en konstant trussel for hjemmelagets forsvar. I det 38 minuttet fikk Stabæk en kontring ved Ohi, som til slutt dundret ballen i mål bak Espen Bugge Pettersen.

Det var et langt bedre hjemmelaget som kom utpå banen etter pausen.  De blå fra Drammen fikk en tidlig scoring ved Marcus Pedersen da han fikk fiklet ballen i mål, og det sto 2-2 på Marienlyst. SIF-kaptein Jakob Glesnes traff stangen og ut etter en frisparksituasjon etter 64 minutter. Kampen bølget frem og tilbake. Men det var hjemmelaget som var klart nærmest tre poeng i kampen.  Men det ble poengdeling mellom lagene.