Poengdeling i toppkampen mellom PSG og Nice

123

Det ble en fin kamp mellom PSG og OGC Nice, i rundens storkamp på Parc des Princes i går kveld.

Paris Saint-Germain dominerte kampen fra starten av mot Nice, og hadde mange muligheter uten at det ble noe mål av alle mulighetene dem fikk.  Der var Det var imidlertid Nice, som tok ledelsen da Cyprien skrudde vakkert frispark opp i det høyre hjørnet for målvakten til 0-1 ledelse for gjestene. Laget kom etterhvert til flere skuddmuligheter og hadde 33% i ballbesittelse.

Etter drøye 40 minutter spilt av kampen, fikk Edison Cavani en fantastisk pasning inn i boksen hvor han står helt alene foran målet, men setter den rett på målvakten til Nice. På overtiden av den første omgangen fikk Nice sitt andre for kvelden. Plea fikk en perfekt pasning inn i boksen, tok den ned på brystkassa og la den enkelt til side for målvakten til PSG. Dermed gikk Nice til pause med 0-2 ledelse.

Mindre enn et minutt ut i andre omgang banket Edinson Cavani  inn reduseringen for PSG, og vi hadde kamp. Så i det 60 minuttet  dukket Edinson Cavani opp etter at Kurzawa slengte et innlegg inn feltet, hvor Nice målvakten står  plassert på strekken, han rykker ut og slår ballen rett i hodet på Dante, og ballen faller ned på Cavani som enkelt kan trille ballen i et tomt mål.

Mario Balotelli kom på banen de siste 15 minuttene av kampen,  han klarte å få oppmerksomhet til seg selv når han ikke gidder  snakke med dommeren. Hvor han blir tildelt et gult kort. Med uavgjort ligger fortsatt Nice på førsteplassen i Ligue 1, men med kun et poeng ned til Monaco med 39. PSG ligger på en tredjeplass med 36 poeng.