PSG smadret Bordeaux

156

PSG vant lørdag 6-2 over Bordeaux, hvor Neymar nok en kamp scoret.

Neymar scoret to mål i PSGs nedsabling av  Bordeaux, hvorav den ene kom på en straff og den andre på et fenomenalt frispark. Etter en del kontroversieller mellom Neymar og Cavani, hvor Neymar sist prøvde å stjele ballen fra Cavani med en straff.

Brasilianeren feiret imidlertid sin scoring med den langhårede superspissen i dag da han scoret på et straffespark, og for alvor beviste at det (kanskje,) ikke er noe vondt blond mellom dem. Drøye sju minutter senere serverte han spisskollega Edinson Cavani, som la på til 2–0. Thomas Meunier økte ledelsen til hjemmelaget på Parc des Princes, før Younousse Sankharé reduserte mot barndomsklubben.

Julian Draxler meldte seg på like før pause etter å ha blitt servert av vidunderbarnet Kylian Mbappé, før 18-åringen selv økte til 6–1 i annen omgang. Bordeaux’ Malcom reduserte på overtid fra krittmerket. PSG og Bordeaux var de eneste lagene uten tap i Ligue 1 før denne serierunde, men nå er det bare PSG som ikke har tapt så langt denne sesongen. Unai Emerys menn har hentet 22 poeng på åtte serierunder. Monaco er nærmest med sine 19 poeng.