PSG med stor seier i «Le Classique»

197

Paris Saint-Germain har virkelig funnet formen, etter juleferien. Noe Marseille skulle få merke i Le Classique, var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne.

Det her er et av de største oppgjørene i Franskfotball, om ikke det aller største. Kampene mellom disse to lagene blir kalt «Le Classique». Men i kveldens kamp var det ikke mye som tydet på at, Marseille skulle få noe gratis. Det var nemlig et heltent Paris lag.

Gjestene fra Paris tok kommandoen fra første spark på ballen i kampen.  Allerede etter bare  minutter spilt av kampen ledet gjestene fra den Franske hovedstaden 0-2, etter scoringer fra henholdsvis Marquinhos og Édinson Cavani. Cavani scoret sitt 26 mål på 25 kamper oi den franske serien.

Flere mål i den første omgangen fikk vi ikke og lagene, gikk til pause på stillingen 0-2 til Paris. Bare to minutter spilt av den andre omgangen skulle altså det tredje målet komme ved Brasilianeren Lucas Moura.

Så skulle en som virkelig har fått sving på sakene hos sin nye klubb score lagets fjerde mål ved tyske Julian Draxler. Hjemmelaget skulle altså få et trøste mål når Rod Fanni i det 70 minuttet satte inn  1-4. Så skulle Blaise Matuidi få æren av å sette inn 1-5 like før slutt. Unai Emerys gutter følger AS Monaco i kampen om ligamesterskapet.