Ranheim – Haugesund 4-2. Klar seier.

333

Ranheim – Haugesund var en kamp som ble vunnet etter pause. Ranheim scorer to mål og vinner klart.

Ranheim møtte et Haugesund lag som så langt har startet sesongen svært godt, og står oppført med 7 poeng på sine første fire kamper. Spesielt på bortebane har Haugesund startet godt med 2-1 over Odd og 3-0 mot Bodø-Glimt. Hjemme har det blitt tap mot Molde, og uavgjort mot Sarpsborg 08.

Erin Pinhero er spilleklar til dagens kamp. Kappverderen spiller midtbane og er på utlån fra franske St Etienne.

Eneste tidligere møte endte med 3-2 seier til Ranheim på Malaga før sesongen 2017.

6. minutt. 1-0 til Ranheim. Reginiussen stanger inn en retur som reddes på streken.

17. minutt. 2-0 til Ranheim. Løkberg går ned etter duell med Karamoko. Flere spillere gjør seg klare, men veteranen Øyvind Storflor sender frisparket over muren, og en passiv Haugesund keeper ser ballen gå inn på sin høyre side. Kunne kanskje tatt den.

20. minutt. 2-1. Redusering av Haugesund. Grindheim slår hardt inn i feltet. Ballen passerer alle, men ikke Alexander Stølås som dunker ballen hardt inn bak Even Barli. Perfekt angrep av Haugesund. Babajide David Akintola er mannen bak scoringen, han viser talent for finter før han legger inn. Haugesund har utlignet

Til pause står det 2-1. En kamp som Ranheim kan vinne. Begge lag er åpne, men bare Ranheim er klare for 2. omgang. Haugesund virker klare for 2. omgang. Hva som blir sagt i pausen er ganske viktig.

63. minutt. Haugesund utligner til 2-2. Christian Grindheim scorer sitt første mål for sesongen. Akintola. Kjører tre-fire raske overstegsfinter, går ned til dødlinja og slår ut 45 grader. I boksen er Grindheim sikker fra snaue fem meter. Haugesund har hentet opp en tomålsledelse til Ranheim.
67. minutt. 3-2 til Ranheim. Mads Reginiussen scorer igjen. Løkberg slår inn, Karlsen og Tønne lar ballen gå. Mål for Ranheim!
86. minutt. Ranheim 4-2. Erik Tønne scorer etter assist fra Mads Regiussen. Kampen punkteres seks minutter før slutt! Ranheim viser hvorfor de har tatt ni poeng.
Hva skal Ranheim vise i neste kamp? Seier igjen?
Skal Ranheim vinne alle sine kamper? Eller skal det holde med å vinne like mange som Molde?