421

Ranheim stiller mannsterke til søndagens kamper i Abrahallen.

Begge kampene vinner de 6-0.

Laget mot Orkla (Abrahallen kl. 14.00): Magnus Lenes – Øyvind Alseth, Elias Jakobsen, Ivar Furu. Glenn Daniel Walker – Simen Sandmæl, Jakob Tromsdal, Mads Regniussen – Sivert Solli, Mads Lillebo, Joachim Olufsen.

Ranheim scorer nesten umiddelbart. Innlegg fra venstresiden og enkel tap-in fra 2 meter. Tok bare to minutter før den første scoringen var et faktum.

2-0 i 32. minutt. Pasningen kommer fra midten mellom back og stopper, Ranheim triller fortjent inn tomålsledelse.

Ranheim leder 2-0  til pause og styrer det meste på banen de første 45. De er tålmodige og bygger opp angrep bakfra.

Andre omgang blir enveiskjøring, Sivert Solli og Oskar Andreassen scorer for de helblå, før Ivar Furu setter inn en straffe like før slutt. Kampen ender 6-0 til Ranheim.

Ranheim vinner kampen mot Orkla helt fortjent etter gode prestasjoner mot en motstander, som til tider, blir fullstendig rundspilt.

Laget mot Nardo: Even Barli, Aslak Fonn Witry, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Aleksander Foosnæs – Kristoffer Løkberg, Eirik Valla Dønnem, Sondre Sørløkk – Erik Tønne, Michael Karlsen, Øyvind Storflor.

Omtrent 30 minutter etter Orklakampen entrer ett nytt Ranheimlag banen. Ranheim viser bredde i stallen og stiller med elleve nye spillere. Det skal vise seg at denne gjengen også ønsker å vise seg frem.

1-0 Erik Tønne 19. minutt. Scoring fra kort hold.

2-0 Michael Karlsen 44. minutt. Banker ballen på halvvolley bak tidligere RIL-keeper Preben Øien rett før lagene tar pause i Abrahallen.

Ranheim går rett i strupen på Nardo som ikke har mye å vise frem i 1. omgang. Noen kontringer og en halvsjanse av Amund Vingelen på hjørnespark er nærmeste Nardo kommer.

2. omgang starter bedre for Nardo, men etter 60. minutter går rullegardina helt ned.

3-0 Michael Karlsen 60 minutt. Straffe. Kristoffer Løkberg ble felt.

4-0 Kristoffer Løkberg 66. minutt. Christian Eggen Rismark finner Løkberg med en stikker. Løkberg drar en skuddfinte og plasserer inn 4-0.

Ranheim har nå overtatt kampen helt.

5-0 Michael Karlsen 68. minutt. Hamrer inn 5-0.

6-0 Michael Karlsen 73. minutt.

Gutta fra fjæra vinner nok en treningskamp med gode marginer, og helt fortjent etter godt spill. Kampens spiller er Michael Karlsen med sine fire scoringer.

Neste motstander blir Levanger. Kampen er flyttet og spilles fredag 16. februar i Abrahallen kl. 16.00.

Levanger har produsert mange spillere for Eliteserien. Denne kampen lukter motstand på langt hold.

I Nordichallen spiller Levanger 0-0 mot Allsvenska GIF Sundsvall. Det forteller meg i hvertfall at Ranheim etterhvert må finne frem til hvem som er de beste. Blir spennende.

Håper klubben som satser på lokale talenter fortsatt er den beste. Eller i hvertfall fra Trøndelag. Nå kan du ikke dele troppen i to og vinne. Levanger kommer for å vinne. Det skal en fotballklubb gjøre. Dette blir en spennende treningskamp. Ønsker fans lykke til. Ikke minst Forza Ranheim.