Ranheim vinner fortjent 4-1 over tafatte Stabæk.

358

Ranheim møter Stabæk til sitt første oppgjør i Eliteserien. Laget har så langt fått utsatt to av sine kamper. Stabæk ble en god test på hvor nivået ligger. Ranheim vinner fortjent og Stabæk virker puslete til tider.

Kampen er nesten ikke i gang før Ranheim går opp i 1-0 ledelse ved Kristoffer Løkberg (S. Sørløkk.) Tuppen fra Løkberg går rett opp i krysset. Stabæk virker sjokkert innledningsvis.

10. min. Gult kort til Eggen Rismark.

Det er Ranheim som fortsetter å lage trøbbel for Stabæk, nærmeste de kommer er et svakt skudd utenfor av Franck Boli.

I det 20. minutt snapper K. Løkberg opp nedfallsfrukt i Stabæks forsvar og øker ledelsen til 2-0 for «gutta fra fjæra.» En helt fortjent ledelse så langt på Extra Arena. Samme Løkberg er nærme ved 3-0 scoring, men den treffer en Stabækspiller og går ut.

Ranheim går til pause med 2-0, og Toni Ordinas har mye han må endre på i pausen. Ranheim leder fortjent. Ranheim er defensivt godt organisert, Stabæk kommer ikke til gode nok sjanser, samtidig som Ranheim er det laget som skaper mest fremover.

Stabæk starter 2. omgang med en god sjanse. Men det er Ranheim som går opp til 3-0 etter scoring av Michael Karlsen (Ø.Storflor) bare noen minutter senere.

Stabæk reduserer til 1-3 i det 52. minutt, etter scoring av Ohi (D. Granli). Ranheim sovner litt på denne scoringen, og kampen ble med ett litt mer åpen.

Gult kort 59. minutt Sayouba Mandè.

59. minutt. Straffe til Ranheim. Målscorer Michael Karlsen. 4-1. Utover i kampen lager Ranheim flere gode sjanser.

Statistikk fra kampen

Det ender tilslutt med 4-1 til Ranheim, som kanskje var nærmere 5 scoringer, enn det Stabæk var redusering. «Gutta fra fjæra» gir dermed en tydelig beskjed til resten av lagene i Eliteserien om at her skal det bli vanskelig å ta poeng fremover. Stabæk må reise hjem til Bærum og sjekke litt video, her er det mye for Toni Ordinas å ta tak i. Forza Ranheim. Banens beste spiller Kristoffer Løkberg.