We faced a very Talented team that likes to play and thats very good for the competition. We work hard all week and we prepared the game in the best way.
We chose some new movements and another approach in some moments in the game.
The team worked really hard and with intelligence. The team was united and with a great sacrifice spirit.
Viking 2 trenar Thomas Pereira:
Jevn kamp. Brodd gode på overganger og robuste i forsvar. Vi sleit med å trenge igjennom. Hadde nok sjanser men avslutningene var som regel midt på keeper eller utenfor.
Men Brodd var gode og vant fortjent.

Tertnes – Vardeneset 3-2

Måla til Tertnes vart scora av:
Sindre Hitland Flaa,Tommy Gaustad,Eirik Nielsen Hornnes.
Måla til Vardeneset vart scora av:
Sindre John Salte Beer Dunseth,Steffen Klemetsen Jakobsen.

Tertnes trenar Jan Eivind Budvik:
Tøff kamp, med mye dueller og kriging. Fornøyd med 3 poeng.
Vardeneset trenar Richard Enge:
Tapte fortjent i dag. Skuffende at vi ikke kommer opp på det nivået vi har hatt de to første kampene.

Øystese – Førde 3-0

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

Øystese trenar  Roger Vassnes:
Fortjent med årets fyrste 3 poenger.

Førde trenar Bjørn Totland:
I dag klarte vi ikkje å jobba samla defensivt og var upresise med ballen i laget.

Sotra – Varegg 0-1

Målet til Varegg vart scora av:
David Mkrtchyan.

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser

Sotra SK trenar Tommy Knarvik:
Varegg scorer på sin eneste sjanse etter 1 minutt av kampen. Vi styrer det resten og skaper sjanser. Men ville seg ikke i dag, sånn er det noen ganger.
Vi kommer sterkere tilbake.

Varegg spelar Thomas Vascas Ulvestad:
Vellykket kamp plan i fra oss! Mye trilling fra Sotra uten at de skaper de store sjansene. De føler seg snytt, men er ikke altid ballinnhav som avgjør kamper.
Vi kjempet det vi hadde og rodde det i land.

FK Fyllingsdalen – Stord 3-1

Måla til FKF vart scora av:
2* Petter Ingebrigtsen,Kaspar Sælensminde Bergset
Målet til Stord vart scora av:
Malvin Ingebrigtsen

FK Fyllingsdalen trenar Hiep tran:
God kontroll på kampen innledningsvis, men kampen jevner seg ut midtveis i andreomgang. Tre skader før pause bidro nok litt til det.
Andreomgang var jevnspilt og Stord luktet poeng etter reduseringen. Men da vi gikk opp til 3-1 var det kjørt, derfra og inn hadde vi kontroll.

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Me spelte ok kamp. Slapp inn litt forenkle mål i førsteomgang men styrte kampen etter det. Kunne ha fått 2-2 rett etter at de scorer 3-1. Me er bedre kamp etter kamp men trenger å være mer klinisk i begge boksene.

Brann2 – Fana 1-2