Resultater dagens treningskamper: Andreas Helmersen scoret hattrick for Rosenborg

555

Resultater av treningskamper:

Rosenborg – Kolstad (1-1) 4-1 Botheim 15, Helmersen 46,49,86/Sørhøy 40

Rosenborg – Kolstad 4-1

Se alle scoringene fra seieren mot Kolstad!Deriblant ekte hat-trick fra Andreas Helmersen!

Publié par Rosenborg Ballklub sur mercredi 17 Janvier 2018

Et kvarter ut i kampen, scoret Erik Botheim RBKs første mål i 2018. Målet kom etter en retur fra keeper. Fem minutter før hvilen, fant Erlend Sørhøy nettmaskene og utlignet til 1-1, som ble pauseresultatet. RBK byttet ut hele laget i pausen, og Andreas Helmersen brukte kun 34 sekunder for å føre hjemmelaget i en ny ledelse 2-1. Samme Helmersen scoret ytterligere 2 mål og kunne notere seg for et ekte hattrick, ifølge RBKs hjemmeside

Vil du være med på vår storsatsing?

Vålerenga – Neutchätel Xamax (0-1) 0-1 Nuzzolo 18 str

Vålerenga styrte det meste av banespillet, men det var kun Raphael Nuzzolo som fant veien til nettmaskene. Et relativt billig tildelt straffespark etter 18 minutters spill sørga for at Neuchâtel Xamax vant 1-0 over Vålerenga i den første av tre kamper på La Manga, ifølge Vålerengas hjemmeside