Målscorere Urædd:
0-1 Olivier Occean (Eriel Peres)
0-2 Eriel Peres (Sander Loen)
0-3 Olivier Occean (Lucas Gaspar)

I går kveld spilte vi mot Stathelle borte. Som alltid en hyggelig affære hvor vi blir tatt godt imot av hjemmelagets støtteapparat.
Vi spiller i store deler av kampen solid og viser ved flere anledninger hvilke kvaliteter vi har med noen flotte angrep og kombinasjoner.

Vi tar ledelsen på straffespark ved Olivier Occean, som trygt setter ballen i mål. Straffen får vi helt korrekt tildelt etter en veldig god overgang som ender opp med at Eriel Peres blir felt innenfor 16 meteren. Andre scoring kommer etter nydelig gjennomspill av Sander Loen som setter opp Eriel Peres alene med keeper. Peres er iskald og prikker ballen kontrollert i mål. Vi styrer det aller meste som skjer i første omgang og starter andre omgang på samme måte. Ca. ti minutter ut i omgangen sitter ball nummer tre i nota. Lucas Gaspar kjører på venstresiden og prikker Olivier Occean på bakre stolpe som trygt ekspederer ballen i mål.

Mellom 60-75 minutter gjør vi mange bytter og dette stykker opp kampen noe for vår del. For selv om vi er det førende laget, inviteres Stathelle mer inn i kampen og utnytter dette ved å putte to baller i nettet mot slutten.

Totalt sett en bra oppvisning av våre gutter og vi viser store deler av kampen mye av det spennende vi jobber videre med!