Ronaldo satte ny rekord

237
Cristiano Ronaldo, satte ny personlig rekord i kampen mot Al Jazira i VM for klubblag(Foto: Wikimedia Commons)

Cristiano Ronaldo noterte seg for en ny personlig rekord i møtet med med Al Jazira i VM for klubblag i natt.

Real Madrid er som kjent regjerende mesterne i Champions League og VM for klubblag, i natt møte dem det arabiske klubblaget Al Jazira fra Abu Dhabi. I en seier laget fra den spanske hovedstaden vant 2-1 og er klar for Finalen mot det brasilianske laget Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense.

Det var riktignok Al Jazira som tok ledelsen i oppgjøret like før pause etter scoring av Romarinho. I starten på andre omgangen scoret de nok et mål, men denne gangen ble målet annullert , utover i kampen viste det seg at Real Madrid tok mer over. I det 53 minuttet utlignet klubbens superstjernen til 1-1. Før Gareth Bale scoret kampens siste mål og ble matchvinner. Noe som gjør at Real Madrid skal spille finale.