Rooney: Jeg er langt i fra ferdig

143

Rooney: Jeg er langt i fra ferdig

Insisterer på at han fortsatt har mange år igjen som spiller på det øverste nivået.

Rooney, som fyller 30 år førstkommende lørdag, er sikker på at han kan holde det gående i mange år til.  Den nåværende England og Manchester United-kapteinen er inne i sin sesong nummer 14  med Premier League fotball, etter debuten for Everton som 16-åring i 2002.

Rooney håper hell med skader og god skadeforebygging kan gjøre at han holder det gående en god stund til selv om han nå begynner å dra på årene.

– Når det gjelder meg og fotball, så føler jeg meg fortsatt ung nok, og at jeg har mange år igjen foran meg, sier han. (FourFourTwo)

- Annonse -

Og fortsetter.

– Jeg har ikke hatt noen alvorlige muskelskader og jeg tror, som spillere i dag, at vi har veldig god støtte fra sports vitenskapen og mange folk som hjelper oss med forberedelser, trening og kamper.

Rooney, som er i Moskva foran kveldens bortemøte med CSKA Moskva, sier han føler seg bedre enn noen gang.

– Jeg føler meg friskere og i bedre form enn jeg noen gang har vært, så for meg er det bare et tall når det kommer til min fotballkarrière, mener han.

Rooney sier videre at han ikke er i nærheten av å nå den alderen hvor spillere legger opp i dagens fotball. Så gjenstår det å se hvor mange flere år scouseren kan holde det gående på Premier League-nivå.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -