Rosenborg vant i generalprøven

362

Nicklas Bendtner har blitt ryktet til kinesisk fotball, men spiller fremdeles i Rosenborg. Onsdag sørget dansken for to mål i den siste treningskampen mot Dinamo Brest.

Fire dager før mesterfinalen mot Lillestrøm på Åråsen. Avsluttet Rosenborg treningsleiren på Marbella med en 3-1 seier over Dinamo Brest fra Hviterussland. Hvor forrige sesongs toppscorer i Eliteserien Nicklas Bendtner sørget for to mål i kampen. Det siste Rosenborg målet ble scoret av Marius Lundemo.

Første omgangen var preget av en søkkvåt gressmatte. Hvor de regjerende seriemestrene fikk en dårlig start på kampen mot Dinamo Brest. Bare seks minutter ut i kampen sendte Joel Femeyeh Hviterusserne i ledelsen. Hvor et innlegg gikk gjennom hele feltet og fant Joel.  Rosenborg fikk utligningen i det 38 minuttet ved Nicklas Bendtner. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

I andre omgangen ble kampen avgjort med to scoringer. Det første sto Marius Lundemo for i det 78 minuttet. Det kom etter ett frispark fra Pål Andre Helland. Fem minutter var Bendtner frempå i det som kan beskrives som et pærlescoring, når han skrudde ballen i motsatt kryss.