Salihamidzic vil ha en alvorsprat med Ribery

159
Franck Ribéry ble sur etter han ble byttet ut, noe som førte til at han kastet av seg spillerdrakten (Foto: Twitter @FCBayern)

Bayern Münchens Hasan Salihamidzic er ikke mye imponert over måten Franck Ribery oppførte seg da han ble byttet ut i kampen mot Royal Sporting Club Anderlecht.

Da Bayern München beseiret Anderlecht med 3-0 i Champions League, ble franske Franck Ribery byttet ut i det 78. minutt. Ribery var tydeligvis misfornøyd med å bli byttet ut, hvor han blant annet kastet spillerdrakten. Det er noe som den sportslige ledelsen i den tyske storklubben setter storpris på, og ikke veldig imponert over holdningene til veteranen. 

- Annonse -

– Slik ting skal ikke skje i Bayern München. Det er ikke ok, og vi bør snakke om det, sier sportsdirektør Hasan Salihamidzic, ifølge Sky Sports Tyskland , det er noe også Carlo Ancelotti  også ønsker en forklaring på hvorfor Ribery var så sint:

– Fra tid til annen forstår spillerne ikke hvorfor jeg velger å bytte dem ut. Ribery leverte en god innsats, og det var ikke derfor jeg tok ham ut. Han trente ikke med oss på søndag, og derfor ville jeg gi ham hvile. Jeg vil spørre ham hvorfor han reagerte på den måten, sier italieneren.

Kommentarer

kommentarer