Sarpsborg 08 forlenger med toppscoreren

137
Forlenger: Sarpsborg 08's toppscorer Patrick Mortensen forlenger kontrakten med overraskelseslaget fra Sarpsborg. Han nye kontrakt varer ut 2019. Foto: Twitter.com

Eliteserie klubben Sarpsborg 08 og dansken Patrick Mortensen har forlenget med ytterligere to år.

Sarpsborg 08 offentligjorde fredag at dem har signert en ny toårsavtale med den danske spissen, og klubbens toppscorer Patrick Mortensen. 27-åringen blir dermed i klubben   ut 2019-sesongen, det skriver Sarpsborg på sine nettsider.

Veldig fornøyd med Tingenes tilstand

- Annonse -

– Det skjer så mye positivt rundt byen, klubben og laget. Det har vært interesse fra andre klubber, men jeg føler det er her jeg kan oppnå suksess. Jeg kunne ikke se hvorfor jeg skulle skifte til en annen klubb nå, sier toppscoreren til klubbens hjemmeside.

Notert seg for seks mål for overraskelseslaget

Så langt denne sesongen har Mortensen notert seg for seks mål på 13 kamper for de blåkledde fra Saprsborg, og har vært en av de viktigste brikkene på et solid Sarpsborg-lag så langt denne sesongen.  Som innehar 3. plassen på tabellen før helgens runde. Sarpsborg som til helgen tar i mot Sportsklubben Brann til toppkamp på Sarpsborg Stadion.

Klubbens sportsjef Thomas Berntsen er fornøyd

– Signalene fra Patrick er at han trives veldig godt i klubben, og i byen. Han ønsket en snarlig løsning, noe vi også som klubb ønsket, og nå har vi fått til en ny avtale og vi er veldig fornøyd med den, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens nettside.

 

Kommentarer

kommentarer