Schjelderups agent er sikker: Benfica tror på ham

53
Agent Rafaela Pimenta har klokketro på at Andreas Schjelderup har en stor fremtid i Benfica. Foto: Skjermdump, Youtube

Rafaela Pimenta, agenten til Andreas Schjelderup, er overbevist om at han har en fremtid i Benfica. Pimenta som også er agenten til Erling Braut Haaland.

Etter en periode med begrenset spilletid i Benfica, vendte FC Nordsjællands Andreas Schjelderup tilbake til 3F Superligaen denne sommeren.

Til tross for en treg start i Danmark, har Schjelderup nylig begynt å vise sitt potensiale på nytt, noe som kan være til Benficas glede, da det er forventet at han skal returnere til klubben.

Rafaela Pimenta, Schjelderups agent, uttrykker stor tillit til Benficas tro på unggutten.

- Annonse -

«Jeg har ingen tvil om at Benfica tror på Schjelderup,» sier Pimenta. «Det er åpenbart at når en klubb som Benfica investerer så mye, setter det standarden. De ønsket virkelig å investere i ham.»

Pimenta legger til at samtalene med Benfica har vært svært positive, og hun har stor tro på at klubben fortsatt har tillit til Schjelderups talent. Hun ser også på Schjelderups overgang til FCN som et klokt trekk.

«Andreas’ beslutning om å gå til FCN var svært intelligent,» uttaler agenten. «Han har en kontrakt med Benfica frem til 2028, og vi ser lyst på hans fremtid i klubben.»

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -