Selvmål sikret Rostock seieren mot Karlsruhe

106

Hansa Rostock vant 1-0 over Karlsruher SC. Den avgjørende scoringen kom fra en Karlsruhe-spiller: Damian Roßbachs selvmål sikret hjemmelaget seieren.

Etter kun ett minutt traff Marc Lorenz tverrliggeren med et frispark fra skrått hold. Utenom det skapte Karlsruhe lite og klarte ikke å bryte ned Rostocks gode forsvar. Hjemmelaget kreerte heller ikke mer enn noen halvsjanser. Dermed ble det ingen mål før pausen.

Fem minutter etter pausen scoret Damian Roßbach kampens eneste mål, men mot egen keeper. Marco Königs skjøt fra skrå vinkel og Roßbach sklitaklet ballen i eget mål.

Etter scoringen var Rostock best. Vertene skapte en del muligheter og kunne ha økt ledelsen. Karlsruhe var for harmløse og hadde ingen store sjanser i hele andre omgang.

Karlsruhe klarte dermed å sette press på lagene foran i toppstriden og har fortsatt 19 poeng. Rostock står nå med 14 poeng.