Slapp inn mål etter 30 sekund, men fikk flying start

215

Borussia Dortmund vant 4-1 mot RB Leipzig og fikk en drømmestart foran et fullsatt Signal Iduna Park mot et av de antatt beste lagene i Bundesliga.

Men starten kunne ikke vært verre. Jean-Kevin Augustin scoret for gjestene etter 30 sekund.

Mahmoud Dahoud utliget etter 21 minutter, og etter et selvmål av Marcel Sabitzer og en scoring av Axel Witsel rett før pause, ledet BVB 3-1 da lagene gikk i garderoben.

I andre omgang hadde RB Leipzig et par-tre store sjanser, men de ble stoppet av en glimrende Roman Burki. I siste minutt satte Marco Reus inn 4-1, hans 100. mål i Bundesliga.