Strømmen ledet 2-0, men Bryne våknet og fikk med seg poeng hjem til Jæren etter 2-2

150

strømmen fotball logo      bryne fotball logo

Hjemmelaget ligger på en 8.plass før kveldens kamp mens Bryne med ny trener i Alf Ingve Berntsen, finner vi på nestsiste plass. Hjemmelaget må tåle et lite favorittstempel før avspark.

Kampen er 6 min gammel, når hjemmelaget får frispark. Øby får sjansen og skuddet hans går over muren og keeper må ut i full strekk og får slått ballen unna, og på returen får Øby ballen tilbake fra Konate, men skuddet hans går utenfor, stor sjanse for Strømmen!

13 minutter er spilt, når Konate får en stor sjanse! Han får ballen fra Øby, men i ubalanse får Konate til et dårlig skudd som går utenfor mål, her burde det stått 1-0.

Så er det Rasch som får to store muligheter etter 24 min. Alene med keeper, etter pasning fra Melgalvis, får Knezovic reddet, men gir retur og på returen er det to forsvarere som  klarerer skuddet og avverger baklengsmål. Utrolig at det ikke ble mål her!

Så rett før pause, kommer kveldens første mål i tilleggsminuttet. Keeper Knezovic får til en fantastisk redning på en heading fra Konate, men på returen dukker Blårud opp og smeller inn ledermålet 1-0, som blir pauseresultatet.

4 minutter ut i 2.omg, scorer Strømmen nok en gang. Olav Østby får sjansen på et frispark, og han får en herlig lobb over muren og utagbart for keeper, det står 2-0 til Strømmen.

Men 3 minutter senere, reduserer Bryne når Fjelde får ballen fra makker Holmvik, og Fjelde får siktet godt inn fra 19-20 meter og smeller ballen i mål bak keeper Bolstad, det står 2-1 i Strømmen og ny spenning i kampen.

Bryne har ikke gitt opp, noe laget viser etter 3 minutter fra reduseringen. Grødem får treff på en heading og Bryne har utlignet til 2-2 og skaper ny spenning i kampen.

15 min før slutt, er det Konate som får muligheten på et skudd fra ca 20 meter, men stryker stolpen, nære på!

84 minutter er spilt, når bortelaget får en stor sjanse! Landro får til et skudd som går via en forsvarer og like til side for mål!

Kampen ender med 2-2, som forøvrig er samme resultat i tilsvarende kamp i fjor.

Fotballnerd.no fikk følgende kommentar fra hjemmelagets Aleksander Melgalvis etter kampslutt: «Bittert med uavgjort. Vi kjører kampen i første og bør lede med mer enn 1-0. Går ut i samme spor i andre omgang. Målet er å punktere kampen. Får 2-0, men etter to kjappe Bryne-mål og 2-2, er vi for dårlige. Klarer ikke å skape nok til å ta tilbake ledelsen», avslutter Melgalvis til Fotballnerd.no

Vi fikk intervjuet Brynes Pål Fjelde: «Kan du beskrive målet ditt? Vi angriper på vår venstre side, ballen spilles inn til Holmvik sentralt som drar på seg en spiller og spiller så ballen til meg. Jeg tar ballen med meg og treffer godt, ekstra deilig ettersom jeg har trent på avslutninger utenfor 16-meteren i det siste.

Dere har spilt mange uavgjorte kamper i år, totalt 5 med dagens, hvorfor sliter dere med å avgjøre kamper til deres fordel? Vi har slitt med å bryte ned motstanderne på siste tredjedel, så det er nok en grunn. En annen kan være at vi ikke helt har klart å utnytte overgangene som vi skaffer i løpet av kampene», sier Fjelde til fotballnerd.no

Strømmen IF stilte med følgende lag: Bolstad, Melgalvis, Strømnes, Nakkim, Adebahr, Ness, Blårud, Andresen, Øby, Rasch, Konate. Benyttede reserver: Lange, Brændsrud.

Bryne FKs 11 utvalgte: Knezovic, Norheim, Wernberg, Mjønner, Aamodt, Kastrati, Fjelde, Grødem, Holmvik, Bogild, Skartun. Benyttede reserver: Landro, Haland, Khalili.