Tasta grisebanket Fc Show i toppkampen Torsdag.

468
Denne mannen var on fire Torsdag, med 1 mål og 2 assists. Hvor lenge blir han i Tasta?

Før kampen mellom serieleder Tasta, å serietreer Fc Show, men kampen ble aldri en jevn affære hjemmelaget vant tilslutt hele 7-0.

Tasta tok styringen fra start i toppkampen, å skapte sjanser på rekke og rad, etter 5 minutt legger Gurri inn foran mål, å der står Gurmessa Haji å bredsider ballen inn til 1-0.
Så etter 12 minutt doblet samme mann, etter nok et nydelig spill. Det resultatet sto seg til pause, men Tasta var nære på å score enda flere mål ila de første 45 minuttene.

2 omgang startet på verst mulig måte for Fc Show, Tasta økte ledelsen til 3-0 etter 55 minutt, etter et selvmål av show spiller Dag Haga Grov. 3 minutt senere 4-0 på en corner, etter litt klabb og babb i feltet, er det Gurri som banker inn målet.

7 minutt etter 4-0 kommer jaggu meg også 5-0 denne gang er det Dennis Syla som får æren av å sette inn sitt første for kvelden. Plankekjøring fra hjemmelaget i det øyeblikket.
73 minutt spilt å det blir scoret nok et mål, Hallvar Møller får æren av å sende hjemmelaget opp i en 60 ledelse. Samme mann scorer 9 minutt senere, å fastsatte resultatet til 7-0. Å dermed befester Tasta sin tabelledelse enda mer.

Fc Show får også 2 mann utvist på overtid.