Tidligere U21 landslags-back på vei vekk fra Brann?

522
BRANN LOGO
Foto: Brann klubblogo

Tidligere U21 landslags-back på vei vekk fra Brann?

Erdin Demir kan være på vei vekk fra Sportsklubben Brann.

Den 24 år gamle svenske venstrebacken kan være på vei vekk fra Brann etter tre år i Bergensklubben. Svensken kom til Brann og Tippeligaen før 2012 sesongen fra den svenske klubben Trelleborgs FF og har til tider fått mye spilletid under tidligere trener Rune Skarsfjord og nåværende trener Rikard Norling.

Etter nedrykket til OBOS-ligaen (1. Divisjon) har spillere som Daniel Mojsov (Lierse), Birkir Már Sævarsson (Hammarby) Hassan El Fakiri (Utgående kontrakt) og Markus Jonsson (Utgående kontrakt) tatt sakene sine og dratt fra klubben.
Svensken selv blir gjerne værende i Bergen og Brann, men slår fast at spilletid er det sentrale temaet på hvor han spiller neste år.. Til Fotballnerd.no sier han dette:

-Jeg er kommet til et punkt i karrieren hvor spilletid er ekstremt viktig.

- Annonse -

I følge avisen BA og Demir selv skal det være interesse blant andre klubber, senest før 2014 sesongen var det interesse fra storklubben Galatasaray. En overgang til den Tyrkiske storklubben ble det aldri noe av.

– Jeg kan bekrefte at det er interesse, men jeg har en kontrakt med Brann og forholder meg profesjonelt til den. Rikard (Norling) skal gjennom spillermøter i nærmeste fremtid så vi får se hva som skjer.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -