To sene scoringer da Karlsruhe og Jena spilte uavgjort

140
Manuel Stieflers utligning sikret Karlsruhe ett poeng mot Jena. Bilde: Wikimedia.

Kampen mellom Karlsruher SC og Carl Zeiss Jena åpnet den fjerde runden i 3. Liga. Til tross for en del gode muligheter tok det lang tid før lagene begynte å score. Kampen endte til slutt 1-1.

Selv om det tok sin tid før scoringene kom, hadde Jena den første muligheten etter kun fem minutter. Manfred Starkes skudd fra ti meter reddet Benjamin Uphoff mesterlig. Jena fortsatte å spille offensivt, men det ble ikke noen flere sjanser for bortelaget i første omgang. Etter hvert kom også Karlsruhe til muligheter. Jo Coppens vartet opp med en god redning mot Manuel Stiefler og Martin Röser traff kun nettveggen.

– Vi begynte ikke bra, og lot motstanderen spille bra. Det ble litt bedre etter 25 minutter, men likevel var vi ikke aggressive nok. I andre omgang kan jeg ikke bebreide laget for noe. Viljen og lidenskapen var der, og vi vant også duellene, mente Karlsruhes trener Alois Schwartz etter kampen.

To scoringer i sluttfasen

I andre omgang burde Marvin Pourie ha sendt hjemmelaget i føringen. Først bommet spissen på mål etter at han hadde blitt spilt gjennom og ti minutter senere bommet han på nytt etter et innlegg. Dette så ut til å vekke Jena som på sin side traff stolpen ved Dominik Bock.

Det var også Bock som sørget for bortelagets ledelse. Etter et frispark sto han umarkert på lengste stolpe og headet ballen over streken fem minutter før slutten. Kun tre minutter senere utlignet Karlsruhe. Coppens reddet en ball rett på Stiefler som ikke gjorde noen feil fra fire meter. På overtid hadde Karlsruhe nesten avgjort kampen, men Kyoung-Rok Choi traff kun stolpen.

Kampen endte til slutt med en rettferdig poengdeling. Etter fire kamper er Karlsruhe fortsatt ubeseiret og har seks poeng, mens Jena har sju poeng.

– Jeg var veldig begeistret for vår prestasjon, og vi har fortjent poenget. Vi hadde litt flaks etter pausen, men ble sterkere igjen og har jobbet for dødballen som ledet til 1-0. Selv om Karlsruhe scorer 1-1, er jeg fornøyd. Uavgjort er et rettferdig resultat. På overtid kunne vi også ha tapt kampen, sa Jenas trener Mark Zimmermann.