Tøft storoppgjør i Spania

204

Sevilla tok i mot Barcelona på Pizjuan i kveldens siste kamp i runde 11. Det ble et tøft oppgjør og Barcelona måtte grave dypt for å dra i land denne seieren som til slutt endte 1-2. Kampen var jevn og det var mange gode muligheter til begge lag. En underholdende og intens kamp.

Sevilla startet i et høyt tempo og presset veldig høyt i første omgang. De nektet Barcelona rom. De slet med å spille seg ut bakfra, og de slet med å få i gang spillet de er kjent for. Taktisk meget vel gjennomført førsteomgang av hjemmelaget. Det tok bare et kvarter før jobben betalte seg. Et gjennomspill, med litt hjelp fra en uheldig Roberto, så kunne Vitolo sette inn 1-0. To minutter før pause gjennomfører Barcelona en praktfull kontring i høyt tempo. Neymar er arkitekten og leverer til Messi på løp, en liten finte og kontrollert inn utligningen. Rico var etter den, men selv han ble litt for kort der.

Andre omgang kom Barcelona litt mer med. Sevilla hadde nok brent en del krutt med det intense spillet i første omgang. Likevel så skapte de en del bra muligheter som fort kunne ha gitt tellende resultater. Etter 61 minutter er Messi igjen på farten. Denne gangen med assist. Han spiller frem Suarez som fra skrått hold banker inn ledermålet. Kampen var intens og tøff helt til siste slutt, og det var store sjanser til begge lag. Neymar var alene med Rico som reddet perfekt.

Real Madrid leder fremdeles med 2 poeng foran Barcelona. Atletico tapte i helgen og er 6 poeng bak byrivalen. Villareal vant i dag og tok dermed 3. plassen. Sevilla er på 5. plass.