Trygg på avansement

125
Arsene Wenger
Arsène Wenger Foto: Wikimedia

Trygg på avansement

Arsenal-manager Arsene Wenger føler seg på trygg på at laget hans har det som trengs for å gå videre i Champions League denne uka.

London-klubben har satt seg i en kinkig situasjon i årets gruppespill av Champions League. Med blant annet tap hjemme for Olympiakos og borte for Dinamo Zagreb, står klubben i fare for å ryke ut av turneringen når siste runde spilles onsdag.

Manager Arsene Wenger føler seg likevel trygg på at de skal klare det.

– Det positive for oss er at vi vet nøyaktig hva vi må gjøre. Vi vet at vi må gå for det fra starten av. Så det skal vi gjøre, forhåpentligvis går vi videre. Vi vet hva som venter oss, vi har studert Olympiakos, sier manageren til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Siden Arsenal tapte 2-3 hjemme for onsdagens greske motstander, må de enten vinne med to mål i Hellas for å slå de på innbyrdes oppgjør, eller vinne med samme sifre (3-2), og dermed gå videre på målforskjell.

The Gunners har en fin rekke med strake avansement i Champions League, og skulle de klare det også denne gangen vil det bli for 16.gang på rad.

– Rekorden betyr mye for spillerne og for klubben, erkjenner Wenger.

Kampsen ser du på Viasat Fotball, førstkommende onsdag 20.45

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -