Uavgjort mellom Köln og Union

97

I sin første hjemmekamp etter nedrykket spilte 1. FC Köln 1-1 mot Union Berlin. Etter to kamper har begge lag fire poeng.

Begge lag begynte med noen avslutninger, uten at det oppstod store muligheter. Etter hvert tok Köln kontrollen over kampen og kom til noen gode sjanser. Louis Schaubs heading fløy hårfint forbi stolpen, og Jhon Córdobas skudd ble reddet av Rafal Gikiewicz.

Fem minutter før pausen var Gikiewicz sjanseløs. Christian Clemens stjal ballen fra Grischa Prömel og skjøt fra utenfor sekstenmeteren. Via stolpen passerte ballen målstreken.

Rett etter pausen traff begge lag treverket. Ken Reichelsfrispark reddet Timo Horn i stolpen. På den andre siden traff Jonas Hectors heading tverrliggeren.

Deretter skjedde det ikke mye på en stund. Berlin hadde ikke mange ideer i angrepsspillet, mens Köln var fornøyde med ledelsen og ikke gjorde mer enn nødvendig i det offensive spillet.

Dette skulle hevne seg etter 68 minutter. En overgang havnet hos Akaki Gogia som slo et innlegg i sekstenmeteren. Innlegget fant Sebastian Andersson som utlignet for bortelaget.

Köln satset deretter på seieren, men hadde kun en mulighet ved Rafael Czichos. Til slutt var Union nærmest tre poeng. Gjestene hadde den største muligheten etter utligningen da Gogia dukket opp alene foran Horn, men FC-keeperen klarte å redde.