Ute av landslagstroppen – får støtte fra sjefen

130

Ute av landslagstroppen – får støtte fra sjefen

Louis van Gaal håper Memphis Depay kan komme tilbake sterkere enn noen gang før etter å ha blitt droppet fra den nederlandske landslagstroppen.

Det nederlandske laget skal møte Wales nå i november, og det blir altså uten Manchester United-vingen Memphis Depay. Memphis har hatt en tøff oktober måned hvor han røk ut av EM-kvalifiseringen med Nederland, og senere mistet plassen sin på laget i Manchester United.

Memphis har slitt med å akklimatisere seg til livet på Old Trafford etter overgangen fra PSV Eindhoven i sommer. Kantspilleren har ikke startet i ligaen siden laget gikk på det forsmedelige 3-0 tapet for Arsenal på Emirates, og har siden kun fått starte èn kamp. Det var da Manchester United røk ut for Middlesbrough i ligacupen.

Nå ber United-manager van Gaal folk om å være tålmodige med landsmannen.

- Annonse -

– Han er en av de største talentene på sin alder, men han er bare 21 år, og du kan ikke forvente stabilitet, sa van Gaal til et samlet pressekorps foran tirsdagens kamp mot CSKA Moskva på Old Trafford.

– Han er på et punkt i karrièren hvor han må tilpasse seg mange ting. Jeg er helt sikker på at han kommer tilbake, kanskje sterkere enn noen gang, men vi må gi han tid.

Memphis startet sesongen på Old Trafford  bra, og scoret blant annet to mål i 3-1 seieren over Club Brugge i Champions League play-offen. Han scoret også mot gamle lagkamerater da Manchester United tapte 2-1 for PSV i Champions League’s første gruppespillkamp.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -