Utnyttet sjelden sjanse – satte opp Cavani to ganger da Neymar applauderte fra VIP-boksen

295

Paris St. Germain vant 3-0 mot Nice fredag kveld, uten Neymar på banen etter at han ble utvist mot Marseille (2-2) sist helg.

Men PSG har kvalitet i bakhånd. Angel Di Maria fikk en sjelden sjanse, og viste hvilken konkurranse det er om plassene i PSG-angrepet med to målgivende pasninger i kampen.

Ikke uventet scoret Edinson Cavani to ganger. Begge ble assistert av Di Maria. Først allerede etter tre minutter på et frispark som Cavani headet inn, så 2-0 da Di Maria spilte fri den uruguayanske måljegeren.

PSG dominerte kampen og burde scoret flere mål, men i andre omgang fikk de kun et etter et selvmål av Dante.

Fem minutter før slutt ble Cavani tatt av banen til stående ovasjoner fra tribunene – og med applaus fra Neymar i VIP-boksen.

Nice, som ble nummer tre i fjor, er helt nede på 14. plass og har hatt en svak sesongstart. PSG på sin side seiler avgårde og har tatt 29 poeng på 11 kamper og leder med sju poeng på Monaco. Laget fra fyrstedømmet møter Bordeaux på bortebane lørdag.