Utvist etter å ha blitt ønsket død

105

Utvist etter å ha blitt ønsket død

Den belgiske fotballspilleren Steven Defour ble i kampen mellom Standard Liege og Anderlecht utvist.
Før kampen hadde Standard-supporterne holdt opp et banner med skriften «Red or dead». Ved siden av teksten var det avbildet en maskert mann som holdt Defours avkappede hode.
Grunnlaget for banneren rettet mot Defour var at han spilte for Standard Liege i perioden 2006-2011, før han gikk til Porto. Han ble ingen suksess i Porto, og returnerte til belgisk fotball. Til Standards erkefiende Anderlecht. Noe som ikke gikk upåaktet hen hos supporterne.
Defour ble hetset hver gang han var nær ballen, og etter en times tid rant begeret over.
Anderlecht hadde vunnet ballen, og Defour skulle sette igang en kontring. Men dommeren blåste frispark for Standard. Defour, som hadde gult fra før, knallet ballen mot hjemmefansen. En handling verken dommer eller fansen satte pris på. Dommer dro opp det gule kortet, og viste Defour veien mot garderoben.

– Han sparket ballen ut to ganger når jeg allerede har blåst. Det ble gjort i frustrasjon og var totalt unødvendig av ham. Han burde ikke si at han ikke hørte fløyta, for jeg sto bare noen meter fra ham, sier dommer Boucaut til belgiske Het Nieuwsblad.

Kampen endte for øvrig 2-0 til Standard Liege. Laurent Ciman og Igor de Camargo scoret målene.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -