Valencia-seier mot Young Boys

111
Valencia logo

(Valencia – Young Boys 3-1) I en kamp med mange dueller har Valencia vunnet for første gang i denne Champions League-sesongen. Carlos Soler og Santi Mina ble de avgjørende spillerne da spanjolene slo Young Boys Bern.

Valencia spilte offensivt fra starten, men Young Boys var sterke i duellene, lot ikke hjemmelaget komme til sjanser. På sin side klarte ikke gjestene å være presise nok under kontringene.

Kampens første målsjanse kom etter 14 minutter og endte med kampens første scoring. Rodrigo spilte en fin pasning på Carlos Soler. Sistnevntes lobb fra skrått hold traff stolpen, men Santi Mani satte returen i mål.

Etter hvert ble Young Boys modigere, og det var sveitserne som hadde en stor mulighet ti minutter etter scoringen. Roger Assalé var helt umarkert etter et innlegg, men bommet på ballen.

Etter 36 minutter gjorde Assalé det bedre, og gjestene kom til en ikke ufortjent utligning. Sékou Sanogo vant ballen på midten etter en hard duell og Young Boys flyttet ballen raskt framover. Christian Fassnacht spilte til Assalé, som satte ballen i lengste hjørne fra 15 meter.

Fem minutter senere slo Valencia tilbake. Soler slo et godt innlegg i boksen. Mina var umarkert og styrte ballen med foten over streken.

Rett etterpå hadde Young Boys sin neste mulighet. Assalé slo et presist innlegg på Nicolas Ngamaleu, som blåste ballen over tverrliggeren.

Young Boys presset høyt i starten av andre omgang, men ti minutter etter pausen økte Valencia ledelsen. Etter en god kombinasjon med Rodrigo fikk Soler mye plass og løp med ballen i feltet. Fra litt spiss vinkel satte midtbanespilleren ballen i lengste hjørnet.

Deretter hadde Valencia kontroll på kampen, men uten å komme til flere gode muligheter. Young Boys ga ikke opp, men Valencia forsvarte seg smart og lot ikke gjestene komme til avslutninger.

Et kvarter før slutt var Sanogo ferdigspilt. Young Boys’ midtbanespiller traff Francis Coquelin med knottene i kneet og ble utvist med direkte rødt kort.

Rett før slutten hadde Daniel Wass en siste mulighet for hjemmelaget, men skjøt rett på David von Ballmoos fra kort hold. Valencia vant likevel kampen og har nå fem poeng. Young Boys har kun ett poeng etter fire kamper.