Videodømming i Frankrike – Spania

349

Bilde (as.com). Situasjonen der Alba legger inn til Deulofeu. Avvinket av linjemannen, men godkjent av dommer etter videogjennomgang.

Det er vært spilt mange store privatlandskamper i kveld. En av de største mellom Frankrike og Spania. Begge lag stilte med tett opptil toppet mannskap. Noen få manglet, som Pogba for Frankrike. Det ble en underholdende og god kamp på Stade de France.

Frankrike åpnet best og fikk en scoring annulert tidlig i andre omgang. Griezmann scoret, men ble riktig avblåst for offiside. Første scoring kommer på en straffe ved David Silva etter at Deulofeu som akkurat hadde kommet inn ble felt av Koscielny.

Andre scoring kommer etter 77 minutter og dette kommer sikkert til å bli diskutert. Et innlegg fra Jordi Alba, perfekt til innbytter Deulofeu som sikkert setter inn 2-0 til Spania. Linjemannen vinker (men han er klart på etterskudd av situasjonen). Dommeren hører på øret at det ikke er offside og overprøver linjemannen og dømmer mål. En interessant situasjon som helt sikkert vil skape reaksjoner.